Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
  • Jätä ilmoitus

   Ilmoitustyyppi

      

   Lataa kuvia koneeltasi

   CTRL-näppäin pohjassa voit
   valita monta kuvaa kerralla.
   Kuvia ladattu 0/24

    Liitä video

    Ladatut kuvat

    Vaihda kuvien järjestystä raahaamalla kuva haluamaasi kohtaan

     Tallennamme IP-osoitteesi, mutta sitä ei käytetä julkisesti palvelussa.

     Ohjeet ja säännöt

     Nettivene.com on yksityisille myyjille ilmainen palvelu, mutta kauppiaille maksullinen. Jos olet kauppias, tutustu hinnastoomme tässä: https://almaajo.fi/hinnastot/nettivene

     Yksityisten ilmoitukset ovat voimassa 8 viikkoa, sen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa pyydetään uusimaan ilmoitus tekstiviestillä. Tekstiviesti on maksullinen ja se maksaa 3,90 e.

     Ilmoittelua Nettivene.com-sivustolla valvotaan. Asiattomat ilmoittajat tai ilmoitukset poistetaan palvelusta ilman ennakkovaroitusta. Asiattomia ilmoituksia ovat sellaiset, joissa kuva ei vastaa myytävää kohdetta, tax free hinnoilla kikkailu, väärällä hinnalla kikkailu, väärillä puhelinnumeroilla kikkailu, siveettömyys sekä yleinen asiattomuus. Nettivene.com:lla on oikeus poistaa asiattomat ilmoitukset ja ilmoittajat palvelusta.

     Ilmoituksen jättäminen

     • 1)Tällä sivulla voit liittää 1-24 kuvaa veneestäsi. Klikkaa "Valitse kuvat" -painiketta ja etsi kuvatiedosto(t) koneeltasi tai suoraan kamerasta. Voit valita kaikki kuvat yhdellä kertaa.
     • 2)Kun olet valinnut tarvittavat kuvatiedostot, klikkaa "Avaa" tai "Open" -painiketta.
     • 3)Kuvien siirto palvelimelle alkaa automaattisesti. Odota, että kuvat siirtyvät Nettiveneen palvelimille.
     • 4)Kun kuvat ovat siirtyneet, näet ne pikkukuvakkeina "Liitä kuvatiedosto" sivun yläreunassa. Vasta sen jälkeen ilmoitus on valmis lähetettäväksi.
     • 5)Kuvien järjestystä voi tarvittaessa muuttaa lataamisen jälkeen klikkaamalla kuvien alla olevia nuolia.
     • 6)Kuvia ei voi poistaa, jos niitä on liitettynä vain yksi. Jos lataat vahingossa väärän kuvan, lisää toinen kuva, niin kuviin ilmestyy poistomahdollisuus.
     • 7)Lopuksi klikkaa Ajoneuvotietolomakkeeelta Tallenna.
     • 8)Jos ilmoituksen jättö onnistui, näet ilmoituksesi heti Viimeiset 30 sivulla, ja lisäksi sinulle tulee sähköpostilla vahvistus.

     Yleisimmät vikatilanteet

     • 1)Liian suuri kuvatiedosto: käytä vain alle 15 megatatavun kokoisia kuvatiedostoja. Kaikki kuvat esikäsitellään joka tapauksessa, jotta latausajat pysyisivät kohtuullisina.
     • 2)Malta odottaa, että kuvatiedostot latautuvat Nettivenen palvelimille.
     • 3)Jos ähellät liian kauan, palvelin herjaa jotain. Yritä uudestaan!

     Kuvat

     https://www.nettivene.com -palveluun jätettävän aineiston, kuten logojen, bannerien sekä veneiden kuvien tekijänoikeuksista vastaa AINA ilmoituksen jättäjä. Nettix palveluntuottajana ei ota vastuuta palveluun jätettävästä aineistosta eikä niihin liittyvistä mahdollisista jälkiseuraamuksista. Suomeksi: jos käytät jonkun muun omistamia kuvia, hanki niihin lupa etukäteen!

     Ilmoituksen viite

     Kun ilmoitus julkaistaan Nettivenessa, se saa yksilöllisen viitenumeron, veneID:n, esim. https://www.nettivene.com/12345 Numero viitteen lopussa on veneilmoituksesi yksilöllinen numero, jonka voit laittaa lehti-ilmoitukseen, webbisivuillesi, netin keskustelupalstoille tai kertoa ostajalle puhelimitse. Ilmoitukseen pääsee käsiksi syöttämällä ID:n siihen varattuun kenttään Nettivenen kotisivulla. Vaihtoehtoisesti suoraan selaimen osoitekenttään.

     Ilmoituksen muuttaminen ja poistaminen

     Kirjaudu sisään Nettiveneon
     Klikkaa Myynti-ilmoitukset
     Klikkaa "Muokkaa" -linkkiä muokataksesi ilmoituksen tietoja
     Klikkaa "Myyty" -linkkiä muuttaaksesi ilmoituksen tilan myydyksi
     Kuvia voi vaihtaa milloin vain klikkaamalla ajoneuvon merkki ja malli -kentässä oleviaa linkkiä.

     Ongelmia? Ota yhteys asiakaspalveluun palautelomakkeelta


     Kuvien lukumäärä
     Jokaiseen ilmoitukseen on liitettävä vähintään 1 ja enintään 24 kuvaa