Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Forgot Password

Please enter email id to reset password

Koeajot

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Read morevenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • SILA 465 - kotimainen käyttövene mökille ja kalastukseen

  SILA 465 - kotimainen käyttövene mökille ja kalastukseen

  Sila-veneet kokivat uuden alun vuonna 2021, kun Silacraft Oy osti yksityisyrittäjä Jorma Arvolan Siltakylän lasikuidun liiketoiminnan ja brändin.

  19.05.2023
 • Buster Magnum - sporttinen alumiinivene

  Buster Magnum - sporttinen alumiinivene

  Uusi Buster Magnum 2023 on iso ja sporttinen alumiinivene laajan ja suositun malliston yläpäästä. Magnum on perinteisesti ollut isoista sporttisista avoalumiiniveneistä tykkäävien valinta.

  25.11.2022
 • Max 78 Cabin - kovan kelin ja painavan lastin yhteysalus

  Max 78 Cabin - kovan kelin ja painavan lastin yhteysalus

  Max 78 Cabin monikäyttövene on suomalaisen Alpo Pro Boatsin uutuus, joka satsaa kantokykyyn, toiminnallisuuteen ja helppouteen kelissä kuin kelissä.

  24.10.2022
 • Silver Puma BRz - kompaktia ajodynamiikkaa seitsemälle

  Silver Puma BRz - kompaktia ajodynamiikkaa seitsemälle

  Silverin kauden 2022 uutuusvene on kompakti Puma BRz. Virtaviivaiseen uutuusveneeseen mahtuu vain 5,85 metrin mitasta huolimatta seitsemän henkeä.

  07.02.2022
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.