Close
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
 • 3 485 €

  Send Message

  ID 801933.

  moottori
  * EMC - Motoristin asialla jo vuodesta 1994 * Myynti - Vaihto - Osto (myös loppuvelan lunastukset)
  https://www.euromotorcenter.fi

  EMC on yksi maan suurimmista vapaa-ajan konekaupoista sekä varusteiden ja tarvikkeiden maahantuojista. Edustuksissamme ovat BMW, Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki ja Fantic moottoripyörät; CF Moto mönkijät; Mercury perämoottorit; Bella, Falcon ja Linder veneet; Kawasaki vesijeti

  EMC on yksi maan suurimmista vapaa-ajan konekaupoista sekä varusteiden ja tarvikkeiden maahantuojista. Edustuksissamme ovat BMW, Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki ja Fantic moottoripyörät; CF Moto mönkijät; Mercury perämoottorit; Bella, Falcon ja Linder veneet; Kawasaki vesijetit; Conan, Drac, Genergia, Peugeot, Super Soco, Fantic, Tromox sekä SYM mopot ja skootterit; Fantic sähköpolkupyörät. Meiltä löytyy myös kattava valikoima ajovarusteita, tarvikkeita ja varaosia.
  ‹ Hide

  Dealer: Euro Motor Center Oy

  Vasaratie 2, 90410 Oulu - Show Map
  Member since 13 years
  08-... Show number
  Best time to contact: Kesällä ark. 9-18, la 10-15. Talvella 10-17 / 10-14. 1.10.-31.12. la suljettu.

  Nettivene.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  3485 €
  Nettivene ID 801933
  Safety instructions Nettivene.com
  on mobile
  My vehicles

Mercury related test drives