• K&K Kivinen

  Want your company to Nettivene Services?

  In Nettivene.com Services you will have more visibility to your company's services. Nettivene users are able to search services with precise criteria.

  Services will provide description of your services, company logo, contact information and link to your own homepage. Contact our sales for pricing information. Invoicing in advance.

  Don't believe us, believe our customers.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä NettiX:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella NettiX:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Leave a contact request

  Leave your contact information to us and we will contact you.
  We call you as soon as possible!

  You can also contact us!

  Asuntovaunut ilman toimistuskuluja - TUUSULA
  Asuntovaunut ilman toimituskuluja koodilla: \"NETTIX_HOBBY\" Uudet Hobby, Kabe ja Fendt -mallit ovat saapuneet! Useita malleja valmiina heti toimitukseen!

  Uudet ja käytetyt asuntovaunut Hobby, Fendt, Poksi - TUUSULA

  K&K KIVINEN ON VUODEN MATKAILUAJONEUVOKAUPPIAS!

  Vuoden 2017 matkailuajoneuvokauppiaaksi on valittu Tuusulassa toimiva K&K Kivinen Oy. Tunnustuksen julkisti Matkailuajoneuvotuojat ry torstaina Tampereella.

  Alan maahantuojien, valmistajien ja kauppiaiden muodostama yhdistys mainitsi kunnianosoituksen perusteiksi pitkäjänteisen työn haasteellisella toimialueella sekä viimeisen vuoden aikana tehdyt, merkittävät liiketoimintaa tukevat investoinnit. Nyt jaettu tunnustus oli järjestyksessään kymmenes.

  Vuonna 1993 perustettu K&K Kivinen Oy on täyden palvelun matkailuajoneuvoliike, joka on toistaiseksi keskittynyt matkailu- ja tavaraperävaunujen myyntiin ja huoltopalveluihin. Yrityksen edustuksiin kuuluvat Hobby-, Kabe-, Fendt-, Caretta- ja Poksi-matkailuvaunut. Vuonna 2017 yritys otti käyttöön uudet liiketilat. Kari Kivisen vuonna 1993 perustamaa perheyritystä johtaa nyt Karo Kivinen.

  Lisäksi Matkailuajoneuvotuojat ry jakoi kunniakirjat kahdelle pitkään alalla toimineelle työntekijälle. Kari Junttila Caravankeskus Reatalo Oy:stä on palvellut 26 vuotta asiakkaita hyvällä menestyksellä matkailuajoneuvojen myynnissä ja jälkimarkkinointitehtävissä. Jukka Brandes on toiminut lähes 30 vuotta matkailuajoneuvojen huoltomekaanikkona Helsinki Caravan Oy:n palveluksessa Vantaalla.

  Yhteystietomme:

  MYYNTI
  myynti@kkkivinen.fi

  KARO KIVINEN
  0400-439 579

  KARI KIVINEN
  0400-817 217

  TOIMISTO

  NINA KIVINEN
  040-5333 619

  HUOLTO

  OSKARI HUOVINEN
  050-336 56 33

  Industry

  Buy caravans

  K&K Kivinen
  Neliökuja 5
  04300 Tuusula

  Phone
  Mobile
  Give password that has been sent to your e-mail on field below.

  Location

  Articles

  Safety instructions Nettivene.com
  on mobile