• Adworks Oy

  Want your company to Nettivene Services?

  In Nettivene.com Services you will have more visibility to your company's services. Nettivene users are able to search services with precise criteria.

  Services will provide description of your services, company logo, contact information and link to your own homepage. Contact our sales for pricing information. Invoicing in advance.

  Don't believe us, believe our customers.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä Nettix:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella Nettix:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Leave a contact request

  Leave your contact information to us and we will contact you.
  We call you as soon as possible!

  You can also contact us!

  Adworks on Turkulainen tarroihin, teippauksiin, tulostuksiin, kalvotuksiin ja asennuksiin erikoistunut täyden palvelun monitaitoyritys!

  Suunnittelemme ja valitsemme tarvittavat materiaalit käyttökohteen mukaan alan johtavien valmistajien valikoimista ja toimitamme työt ammattitaidolla sovitun aikataulun mukaisesti.

  *Kun haluatte erottua positiivisesti ja eduksenne, ottakaa yhteyttä meihin. Haetaan yhdessä ratkaisu, joka palvelee tarpeitanne parhaiten.

  Meiltä saat haluamasi kokonaisuuden: 1-väriset puhelinnumerot tai suuremman kokonaisuuden, vaikka auto yliteipattuna.

  *Käytössämme on ainoastaan patentoitua 3M Scotchtint Colour-Stable Panther autokalvoa, jolle annamme 10 vuoden täystakuun.

  Kalvon etuja ovat lämmöntorjunta, häikäisyn esto, muuttumaton väri ja matkustajien turvallisuus.

  *3M kiveniskuteippi suojaa maalipintaa
  Tuote on tarkoitettu ajoneuvon suojaamiseen kiveniskuilta. Käyttämäämme 3M kiveniskuteippiä valmistetaan kirkkaana ja mustana.

  *Teippien kolarikorjaus viimeistelee korjatun pinnan
  Kun auton pelti- ja maalaustyöt on hoidettu, teippien paikalla on aukko. Me teemme uudet vastaavat teipit, vaikka emme olisi alkuperäisiä teippejä valmistaneet.

  Adworks Oy
  Kakontie 7
  21420 Lieto

  Phone
  Give password that has been sent to your e-mail on field below.

  Location

  Articles

  Safety instructions Nettivene.com
  on mobile