• TipTop Auto - lasityöt

  Want your company to Nettivene Services?

  In Nettivene.com Services you will have more visibility to your company's services. Nettivene users are able to search services with precise criteria.

  Services will provide description of your services, company logo, contact information and link to your own homepage. Contact our sales for pricing information. Invoicing in advance.

  Don't believe us, believe our customers.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä NettiX:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella NettiX:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Leave a contact request

  Leave your contact information to us and we will contact you.
  We call you as soon as possible!

  You can also contact us!

  Autoosi uusi tuulilasi meitä!
  Myös kiveniskemien korjaukset! Soita: 040 5158710

  AUTOOSI UUSI TUULILASI MEILTÄ

  TIPTOP AUTO OY

  Yhteystiedot:

  Puhelin: 040 5158710
  E-mail: myynti@tiptopauto.fi
  www.tiptopauto.fi
  Tillinmäentie 3
  02330 ESPOO

  Tip Top Auto Oy on perustettu vuonna 1989 vastaamaan moottorikäyttöisten kulkuvälineiden käyttöön liittyviin turvallisuus-ja mukavuustarpeisiin. Erityisosaamiseemme kuuluvat autolasien ja tuulilasien korjaukset ja vaihdot.

  VAHINKOILMOITUKSET

  Tuulilasin korjaus voidaan usein tehdä ILMAISEKSI jos tuulilasivakuutus niin sallii. Laaja kasko lasiturvalla kattaa tuulilasinvaihdon, tosin omavastuu on usein maksettava. Sivulasit ja takalasit voidaan myös vakuuttaa. Normaalisti auton tuulilasin vaihtokustannukset tai korjauskustannukset eivät vaikuta asiakkaan bonuksiin.

  AUTONLASIT

  Tip Top Auto Oy kuuluu Euroopanlaajuiseen Pilkington Team-Partner ketjuun.

  Ketjulla on käytössä alan viimeisin tietotaito, jotta asiakkaat saavat parasta laatua oikeaan ja edulliseen hintaan.

  Valikoimiimme kuuluvat lähes kaikki autonlasit; tuuli-, taka- ja sivulasit sekä kaikki alan tarvitsemat tarvikkeet. Asennustyössä käytetyt työmenetelmät, tarvikkeet ja materiaalit ovat alan parhaita. Ei ruostevaurio- tai vesivuotoriskejä asennuksen takia.

  KIVENISKEMÄT

  Kirkas ja ehjä tuulilasi on turvallinen ja miellyttävä ajaessa. Kiveniskemän korjaus hoituu helposti . Jos autollesi sattuu kiveniskemä, kannattaa se korjauttaa tuoreeltaan. Pienikin kiveniskemä tai halkeama tuulilasissa voi laajentua suuremmaksi halkeamaksi, mikä heikentää sinun ja matkustajien turvallisuutta. Kun tuulilasissa oleva pieni kiveniskemä tai halkeama on korjattu, tuulilasi on yhtä vahva kuin ehjä! Korjaus on nopea ja vaivaton toimenpide (n. 30 minuuttia), minkä ansiosta voit jatkaa matkaa turvallisesti.
  Aukioloajat: ark 8-17, la suljettu

  Takuu 3 vuotta!

  Ajan myötä lasi kuluu ja optiset ominaisuudet heikkenevät. Kuluneessa tuulilasissa hajavalontaitto voi olla jo niin suurta, että huonoissa valaistusolosuhteissa liikenteen seuranta hankaloituu merkittävästi. Asiaa on vaikea havaita, koska kuluminen tapahtuu pikkuhiljaa. Meiltä myös tuulilasinkorjaukset, sulan puhdistusurat ja lasien tummennukset.

  Yhteystiedot:

  Puhelin: 040 5158710
  E-mail: myynti@tiptopauto.fi
  Tillinmäentie 3
  02330 ESPOO

  TipTop Auto - lasityöt
  Tillinmäentie 3
  02330 Espoo
  Mobile
  Give password that has been sent to your e-mail on field below.

  Location

  Articles

  Safety instructions Nettivene.com
  on mobile