Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Read morevenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

  • LINK
    Video Icon

    AMT 230DCs - ripeästi risteilylle

    Kotimainen AMT nostaa sporttisella daycruiserillaan päiväristeilyn käsitteen uudelle tasolle.

  • LINK

    AMT 190 R – Helppouden hienoutta

    Keskipulpettiversio hyvin viimeistellystä AMT:stä miellyttää helppokäyttöisyydellään. Se on nykypäivän yksi vaivattomimmista moottoriveneistä.

  • LINK

    AMT 175 BR Aluminum – Mestarien kokoelmalevy

    Viisimetrinen AMT paranee entisestään, kun siihen liitetään alumiinirunko Faster 525:n pohjalla. Sekasikiö toimii yllättävänkin hienosti.

  • LINK

    AMT 175 BR – Miellyttävä kesäkaveri

    Tavalliseen huvivenekäyttöön pienemmän pään AMT tarjoaa oikein sopivan tuntuista ja hauskaakin menoa.


  • LINK

    AMT 190 BR – Päiväveneiden tilaihme

    Asiallinen 5,6-metrinen bowrider tarjoaa lattiatilaa jalkojen heilutteluun. Ajaminen on kivaa, mutta matkustajia ei mahdu montaa istumaan mukavasti.

  • LINK

    Esittelyssä AMT 200 DC

    Pääsimme kokeilemaan 200 DC:tä viime kesänä kauniissa ja monipuolisessa kelissä. Vene osoittautui hyväksi esimerkiksi tyyppinsä ominaisuuksista. 150-hevosvoimaisella Hondalla...