Close
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Read morevenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Veneilijäpersoona: Kimmo ”Elastinen” Laiho

  Räppäristä tuli veneilijä melkein vahingossa, oman laiturin myötä. Vesillä liikkumisen rentouttava voima tuli yllätyksenä ja vei mennessään.

 • LINK

  Finnmaster Husky R5 – Lauman huomaamaton huippu

  Husky-alumiinivenemallisto sai mainion ”pikkumallin”, joka voi hyvinkin olla lajinsa paras.

 • LINK

  Finnmaster S6 – Jos koolla on väliä

  Yli kuusimetrinen sivupulpettivene tarjoaa pienempiin verrattuna vakautta ja varmuutta merelle. Muuta lisäekstraa S6:ssa on vähemmän.

 • LINK

  Finnmaster T8 on asuttava päiväretkivene

  Kahdeksanmetriseksi päiväretkiveneeksi Finnmasterin T8:ssa on erittäin hyvät oleskelu- ja myös asuintilat.


 • LINK

  Finnmaster Pilot 8 on suojaisa monikäyttövene

  Finnmaster iskee tämän vuoden uutuusmallillaan Pilot 8:lla kilpailtuihin ohjaushyttivenemarkkinoihin.

 • LINK

  Finnmaster 52 SC on lähes täydellinen

  Finnmastereiden modernisointi on onnistunut poikkeuksellisen hyvin. Veistämö on pyrkinyt ennen kaikkea helpottamaan veneessä liikkumista, mutta myös panostamaan ulkonäköön,...

 • LINK

  Kipparin testissä Finnmaster 59 SC

  Finnmasterin uudet F-mallit aloittivat F68 DC:n myötä uuden tyylisuunnan Finn-Marinin veneissä. Uusi keskipulpetillinen 59 SC jatkaa samoilla linjoilla. Aiemman...