Close
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Faster koeajot

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Read morevenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Faster 545 CC - Jykevä keularampillinen käyttövene

  Faster 545 CC on kauden 2021 uutuusvene, jonka juju tai idea on sähköllä toimiva keularamppi. Se helpottaa sisään kulkemista ja tavaran lastaamista.

 • LINK
  Video Icon

  Faster 570 SC - kovan kelin alumiinivene tuplapulpetilla

  Fasterin kauden 2020 uutuusvene on 570. Mallistosta poistuu Faster 560, jonka uusi 570 korvaa. Uusi Faster 570 on tarjolla kahtena eri versiona.

 • LINK

  Faster 625 SC – Fiinimpi työjuhta

  Isossa Fasterissa on yhteys- tai työveneen makua, mutta huvikäyttöönkin sopivan mukavasti toteutettuna.

 • LINK

  Faster 545 SC – Hyötyä ja huvia keularampilla

  Edestä se on kuin työvene, takaa huvivene. Faster tuo keularampin aiempaa useampien ulottuville. Käyttökohteita löytyy yllättävän paljon.


 • LINK

  Faster 525 CF – Hyviin heittoihin

  Heittokalastukseen räätälöity Faster 525 on laadukas alumiinimenijä. Tämä versio sopii parhaiten yksin tai kaksin kalastamiseen.

 • LINK

  Faster 635 CC on tehty kovaan työhön

  Faster 635 CC on työvene, jonka laatu näkyy hyvänä kokonaisuutena sekä toimivina yksityiskohtina.