Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Read morevenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Silver Puma BRz - kompaktia ajodynamiikkaa seitsemälle

  Silverin kauden 2022 uutuusvene on kompakti Puma BRz. Virtaviivaiseen uutuusveneeseen mahtuu vain 5,85 metrin mitasta huolimatta seitsemän henkeä.

 • LINK

  Silver Beaver - kompakti kahden veneen risteytys

  Uutuusvene Silver Beaver yhdistää kaksi venetyyppiä: Pohja on alumiinia, ohjaamo luvitemuovia. Veneen nimi Silver Beaver on tuttu historiasta.

 • LINK
  Video Icon

  Silver Tiger – eläintarhan uusin tulokas

  Uusi Silver Tiger on tänä kesänä laitureiden näkyvin otus.

 • LINK
  Video Icon

  Täysin uudistettu Silver Hawk BR – hieman tuttua ja turvallista

  Silver Hawkin ystävät löytävät uudesta mallista paljon uutta, mutta myös helposti tunnistettavan haukan.


 • LINK

  Silver Fox BR – Lajinsa edullisin ja paras?

  Muodikkaista tuplapulpetti-lasikuitu-alumiiniveneistä Silver Fox BR on juuri ja juuri edullisin. Silti se tuntuu kätevältä ja hienolta laatuveneeltä.

 • LINK

  Silver Shark BRX – Pelkällä alulla ronskimmin

  Lujitemuovikantisista alumiiniveneistä tunnettu Silver riisuu muovit BRX-malleissaan. Hinta ei laske, mutta kovakouraisempikin käyttö kelpaa.

 • LINK

  Silver Eagle BR 640 – Iso hengailtava aluvene

  6-7-metrisistä kotimaisista lasikuitukantisista alumiiniveneuutuuksista Silver pyrkii astetta mukavampaan oleiluun. Tämä lienee koko perheen mieleen.

 • LINK

  Sivupulpetti tuo tilaa uuteen Silver Foxiin

  Silver Fox Avant on sivupulpetillinen alumiinivene, jossa on hyvät tilat kalastajalle tai mökkiveneilijälle.

 • LINK

  Turkkinsa vaihtaneet Silver Fox BR 485 ja DC 485

  Silverien siirryttyä Terhitecin omistuksessa Brandtin leiriin esiasennetaan ne Suomessa vain Hondan moottoreille. Myös kilpailutilanteen vuoksi oli aika uudistaa Foxit.