Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Read morevenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Suvi 4540 Duo – Miniatyyrinen tuplapulpettipaatti

  Neljä henkeä istumaan suojaisasti takaosaan veneessä, jolle riittää pienehkö moottori? Tämä tavoite onnistuu, vaikkei 4540 Duo muuten niin loistakaan.

 • LINK

  Suvi 4230 R – Edullisesti 20-heppainen

  Pienimmän kokoluokan pulpettivene on suosittu ensivene ja järviseutujen kulkuneuvo. Suvin tuorein näkemys aiheesta ainakin loistaa halvalla hinnalla.

 • LINK

  Onnistuneesti ketteriä: Suvi 5050 SR Uno ja Duo

  Otimme selvää, miten hyviä kesämökin yleisveneitä ovat Suvi 5050 SR Uno ja Duo. Veneissä on sama runko. Unossa on yksi iso sivupulpetti ja Duossa pulpetit laidoilla. Unossa...