Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Read morevenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Terhi 480 Sport - vankka pikkusportti

  Terhi 480 Sport on suomalaisen Terhin vuoden 2020 uutuusvene. Terhi valmisti kaudelle 2020 kaksi uutta 480-mallisarjan venettä.

 • LINK

  Terhi 450 CC – Keskeistä perusmoottoriveneilyä

  Keskipulpetti on sopivan tuntuinen paikka ajaa Terhin keskisuurta mallia. Lähivesien perusvene kuskaa jopa seitsemää henkeä.

 • LINK

  Terhi 400 C + Torqeedo – Sähköllä sähäkämpään vauhtiin

  Sähkömoottorien kehittyessä niillä päästään jo liukunopeuksiin. Tavis-Terhiin tehokas sähköistys tuo hintaa ja eksotiikkaa.

 • LINK

  Terhi 475 BR – Perustarpeet pikkukokoisena

  Viiden-kuuden metrin tuplapulpettiveneet ovat mökki- ja huviveneilijöiden suosikkiluokkaa. Mitä jos sellaisen saisikin tavallista halvempana?


 • LINK

  Tunnetta vai tehokkuutta - soutuveneet vertailussa

  Maamme sadoistatuhansista soutuveneistä suurin osa on lujitemuovisia. Puuvene on menettänyt asemiaan mökkirantojen yleisveneenä, mutta ei sentään kokonaan hävinnyt. Edelleen...