Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Read morevenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Yamaha EX Deluxe – Kevyesti kevyempi vesijetti

  Täysikokoisten jettien ja pikkuisen Sea-Doo Sparkin välissä olleen raon täyttää tämä kohtuukokoinen ja kohtuuhauska Yamaha.

 • LINK

  Yamaha V1 Sport – Järkihintainen järkijetti

  Markkinoiden edullisin täysikokoinen vesijetti V1 Sport on kiva ja riittävän ripeä ensikertalaiselle tai ensimmäistä uutta jettiä hankkivalle.

 • LINK

  Miksi erikoisöljyt venemoottoreille?

  Venekäyttöön suunnitelluilla voiteluaineilla pidät venemoottorin parhaassa mahdollisessa kunnossa.