Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
 • 14 990 €

  Send Message

  ID 828466.

  vesijetti
  * EMC - Motoristin asialla jo vuodesta 1994 * Myynti - Vaihto - Osto (myös loppuvelan lunastukset)
  https://www.euromotorcenter.fi

  Euro Motor Center Oy on yksi maan suurimmista prätkäliikkeistä sekä varusteiden ja tarvikkeiden maahantuojista. Edustuksissamme ovat Aprilia, BMW, CFMoto, Derbi, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Mercury, Suzuki, SYM ja Vespa. Yli 25 vuoden kokemuksella voimme tarjota kaikille

  Euro Motor Center Oy on yksi maan suurimmista prätkäliikkeistä sekä varusteiden ja tarvikkeiden maahantuojista. Edustuksissamme ovat Aprilia, BMW, CFMoto, Derbi, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Mercury, Suzuki, SYM ja Vespa. Yli 25 vuoden kokemuksella voimme tarjota kaikille moottoripyöräilyn, mopoilun, moottorikelkkailun, veneilyn ja mönkijöiden harrastajille myös hyvän ja kattavan valikoiman ajovarusteita, tarvikkeita ja varaosia.
  ‹ Hide

  Dealer: Euro Motor Center Oy

  Vasaratie 2, 90410 Oulu - Show Map
  Member since 12 years
  08-... Show number
  Best time to contact: Kesällä (huhti-syyskuu) arkisin 9-18, lauantaisin 10-15. Talvella 10-17 / 10-14.

  Nettivene.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the seller. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the seller at your request.

  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  14990 €
  Nettivene ID 828466
  Safety instructions Nettivene.com
  on mobile

Kawasaki related test drives