• Ohjeet

  Lisää veneesi näkyvyyttä, nosta se etusivun veneeksi!

  Nyt saat oman veneilmoituksesi Nettiveneen osaston Moottoriveneet yläosaan.

  Maksa toimenpide verkkopankkimaksulla.

  Kirjaudu sisään ja klikkaa Veneikkunan linkkiä "Osta tästä". Voit valita ilmoituksesi ja korostusten määrän suoraan pudotusvalikoista. Jos sinulla on useita ilmoituksia palvelussa, voit tehdä korostuksen valitsemalla useita kohteita Omat ilmoitukset -listalta. Voit myös nostaa ilman sisäänkirjautumista klikkaamalla Osta tästä -linkistä ja vahvistamalla ensin haluamasi ilmoituksen ID ja nostojen määrä antamalle ne niille varattuihin kenttiin.

  TAI

  Lähetä tekstiviesti

  Nvc 1C 110011 numeroon 16303 (Huom. 110011 on esimerkki-ID)

  jossa numero 110011 tarkoittaa nettiveneen veneID:tä ja 1C määrittää mille osastolle veneesi menee joten ole tarkkana. 1C vie veneesi osastolle Moottoriveneet.

  Nostot menevät jonoon ja ilmoitus näkyy vähintään 2 tuntia osaston Moottoriveneet yläosassa.

  Veneesi sijoitetaan osaston Moottoriveneet yläosaan ja siitä näkyy kuva, merkki, malli ja hinta. Kuvasta ja merkki & malli-tekstistä klikkaamalla aukeaa sivu jolla on täydet tiedot ja kaikki kuvat autostasi. Kuvien yläpuolella näet jonossa olevien autojen määrän. Tästä tiedät milloin oma autosi on tulossa näkyviin. Kukin auto näkyy vähintään 2 tuntia ja vaihto tapahtuu tasatunnein kuitenkin niin että 24:00 .. 08:00 välisenä aikana autot eivät vaihdu. Mikäli uusia autoja ei ole jonossa vanhat ilmoitukset säilyvät näkyvissä. Vanhin putoaa ensimmäisenä pois.

  Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat kuvanostoista.

  Palvelu maksaa 3,00 euroa ja se veloitetaan tai puhelinlaskussasi.

  Palvelu toimii ainoastaan seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, Tele Finland, GoMobile, Aina, Kolumbus.

  Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa http://www.gameleo.fi.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.

  Maksupalvelutarjoaja (verkkopankkimaksut)

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähiatapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  Haluatko saada veneellesi lisää näkyvyyttä?
  Nosta veneesi osaston 'Moottoriveneet' yläosaan ja se huomataan..
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivene.com
  mobiililaitteissa