Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 • Pikalinkki -sivujen Veneikkuna

  Kategorian mukaan kohdennettua näkyvyyttä! Nostot maksavat vain muutaman euron ja voit maksaa helposti lähes kaikilla yleisillä maksutavoilla.

  Purjevene, Diesel vai Vesijetti? Jos ilmoituksesi vetoaa juuri tietynlaista kulkupeliä etsiviin, nosta se sopivan Pikalinkkisivun alkuun. Ilmoituksesi näkyy vähintään kaksi tuntia valitsemasi pikalinkkikategorian hakutulosten Veneikkunassa. Nostot menevät jonoon ja kun ilmoituksesi näkyy, saat vahvistuksen sähköpostiisi.

  Hinta alkaen 3 € / 2 tuntia

  Lisätietoja
  Veneikkunaan nostetut ilmoitukset menevät jonoon ja ne näytetään saapumisjärjestyksessä. Kun ilmoituksesi on tullut näkyviin, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Jokainen ilmoitus näkyy vähintään luvatun ajan nostopaikassa. Kello 24:00 – 08:00 välisenä aikana ilmoitukset eivät vaihdu.
  Ilmoituksen sijainti nostopaikassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa.
  Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista.
  Maksutapoja on monia
  Kätevän Mobiilimaksun lisäksi käytössäsi on yleisimmät verkkopankit, luotto- ja pankkikortit, tekstiviesti.
  Tekstiviestipalvelu toimii seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, GoMobile, Aina, Kolumbus. Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa www.gameleo.fi.
  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, Osuuspankki, Nordea, POP, S-Pankki, Lähitapiola, Oma säästöpankki, Ålandsbanken, osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon. Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivene.com
  mobiililaitteissa