• K&K Kivinen

  Haluatko yrityksesi Nettivene.comin palveluihin?

  Nettivene.comin palveluissa saat yrityksesi tarjomille palveluilla näkyvyyttä. Käyttäjät voivat hakea palveluja tarkoilla hakukriteereillä, jolloin ilmoituksesi saa kohdennettua näkyvyyttä.

  Palveluissa saat kuvauksen palveluistasi, yrityksesi logon, yhteystiedot ja linkin omille kotisivuille. Nettiauton palvelut on maksullinen hakemisto, ota yhteys myyntiimme tarkemmista hintatiedoista. Laskutus tapahtuu etukäteen.

  Älä meitä usko, usko asiakkaitamme.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä Nettix:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella Nettix:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Kerro meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  Soitamme sinulle mahdollisimman pian!

  Voit myös olla yhteydessä meihin!

  Asuntovaunut ilman toimistuskuluja - TUUSULA
  Asuntovaunut ilman toimituskuluja koodilla: \"NETTIX_HOBBY\" Uudet Hobby, Kabe ja Fendt -mallit ovat saapuneet! Useita malleja valmiina heti toimitukseen!

  Uudet ja käytetyt asuntovaunut Hobby, Fendt, Poksi - TUUSULA

  K&K KIVINEN ON VUODEN MATKAILUAJONEUVOKAUPPIAS!

  Vuoden 2017 matkailuajoneuvokauppiaaksi on valittu Tuusulassa toimiva K&K Kivinen Oy. Tunnustuksen julkisti Matkailuajoneuvotuojat ry torstaina Tampereella.

  Alan maahantuojien, valmistajien ja kauppiaiden muodostama yhdistys mainitsi kunnianosoituksen perusteiksi pitkäjänteisen työn haasteellisella toimialueella sekä viimeisen vuoden aikana tehdyt, merkittävät liiketoimintaa tukevat investoinnit. Nyt jaettu tunnustus oli järjestyksessään kymmenes.

  Vuonna 1993 perustettu K&K Kivinen Oy on täyden palvelun matkailuajoneuvoliike, joka on toistaiseksi keskittynyt matkailu- ja tavaraperävaunujen myyntiin ja huoltopalveluihin. Yrityksen edustuksiin kuuluvat Hobby-, Kabe-, Fendt-, Caretta- ja Poksi-matkailuvaunut. Vuonna 2017 yritys otti käyttöön uudet liiketilat. Kari Kivisen vuonna 1993 perustamaa perheyritystä johtaa nyt Karo Kivinen.

  Lisäksi Matkailuajoneuvotuojat ry jakoi kunniakirjat kahdelle pitkään alalla toimineelle työntekijälle. Kari Junttila Caravankeskus Reatalo Oy:stä on palvellut 26 vuotta asiakkaita hyvällä menestyksellä matkailuajoneuvojen myynnissä ja jälkimarkkinointitehtävissä. Jukka Brandes on toiminut lähes 30 vuotta matkailuajoneuvojen huoltomekaanikkona Helsinki Caravan Oy:n palveluksessa Vantaalla.

  Yhteystietomme:

  MYYNTI
  myynti@kkkivinen.fi

  KARO KIVINEN
  0400-439 579

  KARI KIVINEN
  0400-817 217

  TOIMISTO

  NINA KIVINEN
  040-5333 619

  HUOLTO

  OSKARI HUOVINEN
  050-336 56 33

  K&K Kivinen
  Neliökuja 5
  04300 Tuusula

  Puhelin
  Matkapuhelin
  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.

  Sijainti

  Artikkelit

  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivene.com
  mobiililaitteissa