• TipTop Auto - lasityöt

  Haluatko yrityksesi Nettivene.comin palveluihin?

  Nettivene.comin palveluissa saat yrityksesi tarjomille palveluilla näkyvyyttä. Käyttäjät voivat hakea palveluja tarkoilla hakukriteereillä, jolloin ilmoituksesi saa kohdennettua näkyvyyttä.

  Palveluissa saat kuvauksen palveluistasi, yrityksesi logon, yhteystiedot ja linkin omille kotisivuille. Nettiauton palvelut on maksullinen hakemisto, ota yhteys myyntiimme tarkemmista hintatiedoista. Laskutus tapahtuu etukäteen.

  Älä meitä usko, usko asiakkaitamme.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä NettiX:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella NettiX:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Kerro meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  Soitamme sinulle mahdollisimman pian!

  Voit myös olla yhteydessä meihin!

  Autoosi uusi tuulilasi meitä!
  Myös kiveniskemien korjaukset! Soita: 040 5158710

  AUTOOSI UUSI TUULILASI MEILTÄ

  TIPTOP AUTO OY

  Yhteystiedot:

  Puhelin: 040 5158710
  E-mail: myynti@tiptopauto.fi
  www.tiptopauto.fi
  Tillinmäentie 3
  02330 ESPOO

  Tip Top Auto Oy on perustettu vuonna 1989 vastaamaan moottorikäyttöisten kulkuvälineiden käyttöön liittyviin turvallisuus-ja mukavuustarpeisiin. Erityisosaamiseemme kuuluvat autolasien ja tuulilasien korjaukset ja vaihdot.

  VAHINKOILMOITUKSET

  Tuulilasin korjaus voidaan usein tehdä ILMAISEKSI jos tuulilasivakuutus niin sallii. Laaja kasko lasiturvalla kattaa tuulilasinvaihdon, tosin omavastuu on usein maksettava. Sivulasit ja takalasit voidaan myös vakuuttaa. Normaalisti auton tuulilasin vaihtokustannukset tai korjauskustannukset eivät vaikuta asiakkaan bonuksiin.

  AUTONLASIT

  Tip Top Auto Oy kuuluu Euroopanlaajuiseen Pilkington Team-Partner ketjuun.

  Ketjulla on käytössä alan viimeisin tietotaito, jotta asiakkaat saavat parasta laatua oikeaan ja edulliseen hintaan.

  Valikoimiimme kuuluvat lähes kaikki autonlasit; tuuli-, taka- ja sivulasit sekä kaikki alan tarvitsemat tarvikkeet. Asennustyössä käytetyt työmenetelmät, tarvikkeet ja materiaalit ovat alan parhaita. Ei ruostevaurio- tai vesivuotoriskejä asennuksen takia.

  KIVENISKEMÄT

  Kirkas ja ehjä tuulilasi on turvallinen ja miellyttävä ajaessa. Kiveniskemän korjaus hoituu helposti . Jos autollesi sattuu kiveniskemä, kannattaa se korjauttaa tuoreeltaan. Pienikin kiveniskemä tai halkeama tuulilasissa voi laajentua suuremmaksi halkeamaksi, mikä heikentää sinun ja matkustajien turvallisuutta. Kun tuulilasissa oleva pieni kiveniskemä tai halkeama on korjattu, tuulilasi on yhtä vahva kuin ehjä! Korjaus on nopea ja vaivaton toimenpide (n. 30 minuuttia), minkä ansiosta voit jatkaa matkaa turvallisesti.
  Aukioloajat: ark 8-17, la suljettu

  Takuu 3 vuotta!

  Ajan myötä lasi kuluu ja optiset ominaisuudet heikkenevät. Kuluneessa tuulilasissa hajavalontaitto voi olla jo niin suurta, että huonoissa valaistusolosuhteissa liikenteen seuranta hankaloituu merkittävästi. Asiaa on vaikea havaita, koska kuluminen tapahtuu pikkuhiljaa. Meiltä myös tuulilasinkorjaukset, sulan puhdistusurat ja lasien tummennukset.

  Yhteystiedot:

  Puhelin: 040 5158710
  E-mail: myynti@tiptopauto.fi
  Tillinmäentie 3
  02330 ESPOO

  TipTop Auto - lasityöt
  Tillinmäentie 3
  02330 Espoo
  Matkapuhelin
  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.

  Sijainti

  Artikkelit

  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivene.com
  mobiililaitteissa