Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  AMT 230DCs - ripeästi risteilylle

  Kotimainen AMT nostaa sporttisella daycruiserillaan päiväristeilyn käsitteen uudelle tasolle.

 • LINK

  AMT 190 R – Helppouden hienoutta

  Keskipulpettiversio hyvin viimeistellystä AMT:stä miellyttää helppokäyttöisyydellään. Se on nykypäivän yksi vaivattomimmista moottoriveneistä.

 • LINK

  AMT 175 BR Aluminum – Mestarien kokoelmalevy

  Viisimetrinen AMT paranee entisestään, kun siihen liitetään alumiinirunko Faster 525:n pohjalla. Sekasikiö toimii yllättävänkin hienosti.

 • LINK

  AMT 175 BR – Miellyttävä kesäkaveri

  Tavalliseen huvivenekäyttöön pienemmän pään AMT tarjoaa oikein sopivan tuntuista ja hauskaakin menoa.


 • LINK

  AMT 190 BR – Päiväveneiden tilaihme

  Asiallinen 5,6-metrinen bowrider tarjoaa lattiatilaa jalkojen heilutteluun. Ajaminen on kivaa, mutta matkustajia ei mahdu montaa istumaan mukavasti.

 • LINK

  Esittelyssä AMT 200 DC

  Pääsimme kokeilemaan 200 DC:tä viime kesänä kauniissa ja monipuolisessa kelissä. Vene osoittautui hyväksi esimerkiksi tyyppinsä ominaisuuksista. 150-hevosvoimaisella Hondalla...