Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Jantun lokikirja: Saaristomeren 10 parasta satamaa – Jurmo 10/10

  Salpausselän häntä on karu ja kaunis. Kun talvella mietin minne sitä kesällä keulan suuntaisi, putkahtaa Jurmo aina ensimmäisten joukossa mieleen.

 • LINK

  Jantun lokikirja: Saaristomeren 10 parasta satamaa – Utö 9/10

  Legendaarinen Utö on veneilijöiden Mekka. Siellä on käytävä ainakin kerran elämässään. Kenties jopa kaksi, jos satamaan mahtuu.

 • LINK

  Jantun lokikirja: Saaristomeren 10 parasta satamaa – Seglinge 8/10

  Seglinge on ystävällinen ja vieraanvarainen. Tällä tuntee itsensä tervetulleeksi – kuin saapuisi talven jälkeen mummin ja ukin mökille.

 • LINK

  Jantun lokikirja – Saaristomeren 10 parasta satamaa: Helsingholmen

  Satumainen ja suojaisa Helsingholmen lumoaa ja tarjoaa kaikkea mitä veneilijä halajaa.


 • LINK

  Jantun lokikirja – Saaristomeren 10 parasta satamaa: Aspö 6/10

  Aspö kuuluu kyläsatamien aateliin, jossa on kaikki kohdallaan: puulämmitteinen sauna, tuoretta savukalaa ja spontaania haitarimusiikkia.

 • LINK

  Jantun lokikirja – Saaristomeren 10 parasta satamaa: Rödhamn 5/10

  Rödhamn on Saaristomeren vilkas liikenneympyrä. Siellä pyörähdetään, kun saavutaan Suomeen tai lähdetään Ruotsiin tai mennään Maarianhaminaan.

 • LINK

  Jantun lokikirja - Saaristomeren 10 parasta satamaa: Elisaari 4/10

  Elisaaressa on Suomen bulein tammiskutsi, jossa on gliffa dallaa kun fogelit tsungaa, blomsterit döfää ja elukat joraa, eikä klabit fryysaa.

 • LINK
  Video Icon

  Jantun lokikirja – Saaristomeren 10 parasta satamaa: Högsåra, Byviken

  Tästä ei idylli enää idyllöidy. Satama on suojaisa, mitä nyt silloin tällöin väylällä ohi kyntävät räikköset hieman keinuttavat. Ja jos saari kelpasi Venäjän tsaarille, niin kelpaa se myös meille.

 • LINK

  Jantun Lokikirja – Saaristomeren 10 parasta satamaa: Tunnhamn 2/10

  Tunnhamn on suojaisa, sympaattinen ja tunnelmaltaan verkkainen pieni satama.

 • LINK

  Jantun Lokikirja – saaristomeren 10 parasta satamaa: Itämeren portti 1

  Suomessa kaikki kaupungit tapaavat olla kesäkaupunkeja (ehkä pois lukien Levi), mutta Hanko on kuitenkin se kesäkaupunki.

 • LINK

  Jantun Lokikirja – Esittelyssä miehistö ja vene (Avance 36)

  Ensimmäisessä osassa: Päätös, kauppa ja Tesla Ruotsista kotiin.