Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Heyday WT-2 – Woimaa wakeboardingiin

  Jos haluaa viedä lautailunsa nextille levelille, siihen on tarjolla erikoislaatuisen jänniä veneitä. Tämä Heyday on sieltä edullisimmasta päästä.

 • LINK
  Video Icon

  Bayliner VR5 Cuddy OB – Komeasti ja säästellen

  Jenkkihenkinen daycruiser on muikea kesähengailulaite, ja suomalaisveneisiin nähden edullinen. Säästöä saa kohtuupienellä perämoottorilla.

 • LINK

  Baylinerin hupivene kilpailee mukavuudella

  Bayliner Element L on hauska pikkuvene, jossa on monia mukavuutta lisääviä piirteitä.

 • LINK

  Midcabinien suosittu kvartetti klassikkovertailussa

  Avo-ohjaamolla ja pienellä keskikajuutalla varustettujen 7-8 metriä pitkien matkaveneiden kysyntä on markkinoilla kova. Se on ymmärrettävää, koska niiden tilankäyttöfilosofia...


 • LINK

  Testissä Bayliner 802 Cuddy

  1980-luvun loppuvuosien myllerrysten kohumerkki Bayliner ei enää ole mikään merten ”pahisten” lelu. Sen takavuosien merkittävimmät valtit ovat yhä tallella samalla kun...