Close
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Falcon C 7 – tyylikäs alumiinivene läpikuljettavalla keskihytillä

  Alumiinivene Falcon on vuonna 2018 ruotsalaiselle Nimbukselle myydyn Belle-Veneiden uusin merkki. Kolme muuta merkkiä ovat Bella, Flipper ja Aquador.

 • LINK

  Falcon BR 8 – Mukavaa melkeinpä muskelia

  Isoin alu-Bella ei ole ihan nimensä 8:n kokoinen, mutta oikein miellyttävä ja monipuolinen päiväkruisailulaite hyvinvoivaan elämään.

 • LINK
  Video Icon

  Falcon BR 6 – Vielä on tilaa monipuolisuudelle

  Taas uusi suomalainen alumiinivenemallisto? Bella-veneiden näkemys aiheesta on ilahduttavan monipuolinen ja kiva ajaa.