Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Grandezza 25 S – Tyylipuhdasta nautiskelua

  Kokoa ja näköä on vain kohtalaisesti, mutta muuten viimeisen päälle tehty vene tarjoaa hyvin vastinetta isolle hinnalleen.

 • LINK
  Video Icon

  Grandezzan lippulaiva on edustava flybridge-vene

  Grandezzan malliston suurin 40 Fly on hieno suomalaisvene, jossa pääsee haistelemaan luksuksen tuoksua.

 • LINK

  Helsingin Uivassa monia uutuuksia

  Helsingin Uivassa näyttelyssä elokuun lopulla oli esillä paljon uutuuksia.

 • LINK

  Grandezza 39 CA kansainväliseen makuun

  Grandezzan uudessa lippulaivassa on saatu osumaan kohdalleen juuri ne ainekset, joita tarvitaan myyntilukujen ylläpitämisessä vaikeinakin aikoina: nappiin onnistunut...


 • LINK

  Grandezza 23 DC

  Välimerellinen tyyli ja skandinaavinen laatu. Siinä valmistajan määritelmä Grandezza 23 DC:stä Se on päivänpaisteen vene, jossa on hyviä yksityiskohtia. Se on myös sähäkkä...