Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Bella koeajot

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Bella 640 DC – tyylikäs päiväkruiseri tarjoaa helppoa ajettavuutta

  Bella 640 DC on kauden 2019 uutuus. DC- eli päiväkruiseri-veneet tarjoavat avoveneilyssä samanlaista ajamisen nautintoa kuin autojen gran turismot.

 • LINK

  Falcon BR 5 – Fiksuin yleisvene?

  Bellan alu-kuitumalliston pienin on niin näpsäkkä monitaituri, että harva järvillä liikkuja oikeasti tarvitsee tämän enempää.

 • LINK
  Video Icon

  Bella 620 C – Riittävän hyvin otettu koppi

  Vaihtelevan huonoissa ja kylmissä säissä arvostaa venettä, jossa on kunnon sisätilat. Bella tarjoaa varsin nykyaikaisen ”koppiveneen” järkihintaan.

 • LINK
  Video Icon

  Bella 700 RAID – Epäkesko monitoimiseikkailija

  Näppärässä pilothouse-Bellassa on käveltävä sivukansi vain toisella puolella. Se säästää tilaa ja tekee veneessä touhuamisesta helppoa.


 • LINK

  Bella 600R on turvallisen tuntuinen perhevene

  Bellan uuden suunnittelun tuloksena syntynyt 600-sarjan vene on sporttisen näköinen, mutta turvallisen tuntuinen.

 • LINK

  Kipparin testissä Bella 440 R ja Bella 470 R

  Viisas veistämö reagoi nopeasti markkinoiden heilahteluihin esittelemällä huokeampia ja ainakin näennäisesti järkiperustein ostettavia veneitä. Bellat 440 ja 470 eivät...