Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Nord-star koeajot

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Nord Star Sport 25 – Avoin pikku laiva

  Erikoisen tilava daycruiser-vene tuntuu rauhalliselta ja jykevältä merikarhulta. Runko on pitkän linjan meriratsusta Nord Star 24 Patrolista.

 • LINK

  Nord Star 49 SCY – Komeasti suurin suomalainen

  Isoin sarjavalmisteinen suomalainen moottorivene on komea ilmestys. Useimpiin muihin luksusjahteihin verrattuna se on tehty enemmän ajaminen edellä.

 • LINK

  Nord Star 24 Outboard – Perämoottori isoissa ympyröissä

  Isot perämoottorit valtaavat venemaailmaa. Mitä hyötyjä ja haittoja perämoottorista on kookkaassa joka sään meriveneessä?

 • LINK

  Arkiasun sisällä ylellisyyttä: Nord Star 34 Patrol

  Ensivaikutelma uhmakkaasta partioveneestä karisee Nord Star 34 Patrolin ovella. Karskeinkin äijä alkaa riisua saappaita jalasta ja ounastelee mahdollista solmiopakkoa.


 • LINK

  Vertailussa kotimaiset keskihyttiveneet

  Testissä mukana olleissa laatuveneissä oli yllättävän suuria eroja. Erityisesti veneiden merikelpoisuus jakoi vertailujoukon tylysti hyviin ja...

 • LINK

  Nord Star 26 Patrol + VP D6

  Patrolin ja D6:n yhdistelmä on erinomainen, ajotuntumaltaan lähes täydellinen. Mutta onko Nord Star yhteysvene vai matkavene? Nord Star 26 ja Volvo Penta D6-350 on niin...