Close
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Ockelbo koeajot

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  OCKELBO B21 CAB -kesän jatkaja

  Leudot alkutalvet pidentävät veneilykautta. Alumiinisella Ockelbo B21 CAB-hyttiveneellä pääsee mukavasti nauttimaan ennätyksellisen veneilykesän jatkoista.

 • LINK

  Ockelbo B16AL – Järeä ja vakaa realisti

  Vankkatekoinen alumiinivene ei ole yhtä fiini kuin suomalaiskilpailijansa. Vakaus ja hinta-järeyssuhde taas ovat kunnossa.