Close
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Master Pro 550 - edullista paketti etsivälle

  Master Pro 550 on vankkarakenteinen alumiinivene reilun viiden metrin luokkaan. Master Pro -veneet pyrkivät haastamaan Buster-veneiden suosion.

 • LINK
  Video Icon

  Master Pro 750 – iso ja jykevä alumiinivene Pietarista

  Master Pro 750:sen pohjan jyrkkä v-kulma toimii hienosti ja venee kulkee tasaisesti ja turvallisesti hieman isommassakin aallokossa.

 • LINK
  Video Icon

  MasterPro 470 - vakaa ja laadukas pieni alumiinivene Venäjältä

  Master Pro 470 tai 500 on venäläisvalmisteinen vankka alumiinivene yhteysalukseksi, kalastukseen ja työkäyttöön. Veneen takuu on aina 5 vuotta.

 • LINK

  Testissä: Master 651

  Testissä: Master 651 From Russia with love Admiralty Shipyards -telakan perusti jo Suuren Pohjan Sodan aikoihin vuonna 1704 Venäjän tsaari Pietari Suuri. Nyt siellä...