Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Sea Doo Fish Pro -hauelle kyytiä

  Tämän päivän vesijetit ovat monikäyttöisiä kulkuneuvoja. Ne ovat myös huomattavasti mainettaan parempia.

 • LINK
  Video Icon

  Sea-Doo GTX Limited 300 – Muikea matkasportti

  Markkinoiden varustelluin vesijetti sopii reissaamiseen ja leppoisaankin ajoon. Toisaalta sen kiihtyvyydellä voi räjäyttää tajunnan.

 • LINK
  Video Icon

  Sea-Doo GTI – Fiksu perhejetti

  Kunnon nykyjetti alle kymppitonnilla kuulostaa huippudiililtä. 90 heppaa taas kuulostaa jetiksi vähältä, mutta riittäkö se?

 • LINK

  Sea-Doo Spark – Kevyesti kiva

  Vesijetit yleistyvät kovaa tahtia, ja suurin syyllinen on tässä. Sea-Doo Spark on sekä Suomen halvin että myydyin jetti. Saako kohtuuhinnalla hyvää?