Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Targa 46 – Vuorineuvos vauhdissa

  44-huippumallin pidennetty versio tuntuu vesilläkin pitkältä. Venytyksen ansiosta konetilaan mahtuu kaksi järisyttävän tehokasta IPS 800 -moottoria.

 • LINK
  Video Icon

  Targa 27.2 – Tutun oloinen, täysin uusi

  Arvostetun meriratsun suosituimpiin kuuluva malli muuttui tavallaan täysin. Tilankäyttöä on uudistettu, mutta yksityiskohdat ovat yhä perinteisiä.

 • LINK

  Targa 30 – Työteliäs herraskartano

  Uusi välikoon malli on muiden nyky-Targojen tapaan yhdistelmä ronskia työjuhtaa ja luksusta. Yhteyskäytön lisäksi se sopii myös matkaveneeksi.