Close
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset venemaailman uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmiltä venemessuilta ja ...Lue lisäävenenäyttelyistä. Jos kaipaat tietoa sinulle kaikkein sopivimman veneen valinnassa tai vaikka perheystävällisen vierasvenesataman löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin: taukopaikasta löydät kaikki veneisiin liittyvät vertailut niin perämoottoreista kuin retkiveneistäkin. Jos sinua kiinnostavat venemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet veneet ja varusteet tai kaipaat lisätietoa veneen oston tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Yamaha EX Deluxe – Kevyesti kevyempi vesijetti

  Täysikokoisten jettien ja pikkuisen Sea-Doo Sparkin välissä olleen raon täyttää tämä kohtuukokoinen ja kohtuuhauska Yamaha.

 • LINK

  Yamaha V1 Sport – Järkihintainen järkijetti

  Markkinoiden edullisin täysikokoinen vesijetti V1 Sport on kiva ja riittävän ripeä ensikertalaiselle tai ensimmäistä uutta jettiä hankkivalle.

 • LINK

  Miksi erikoisöljyt venemoottoreille?

  Venekäyttöön suunnitelluilla voiteluaineilla pidät venemoottorin parhaassa mahdollisessa kunnossa.