ID 909458

Sea-Doo GTX 170 iBR

McKONE tarjoaa laajan skaalan pienkoneita sekä niiden varaosia ja huoltopalveluita. Meiltä myös laadukkaat mönkijät, moottoripyörät, mopot, skootterit, moottorikelkat, lumilingot ja ajovarusteet.
18 490 €
Vesijetti
Kotka, Kymenlaakso
Ilmoitustyyppi
Myydään
Toimistomaksu
500 €
Vuosimalli
2023
Moottori
Moottori
Teho
170 Hv
Teho
170 Hv
Lisätiedot
Lisätiedot

Sea-Doo GTX 170

Tilava ja luotettava GTX tarjoaa kätevyyttä ja mukavuusominaisuuksia, jotka luovat unohtumattomia kokemuksia. ST3 runko on markkinoiden vakain ja suorituskykyisin. ST3 rungossa on myös ylittämättömät säilytystilat ja intuitiiviset ratkaisut, jotka tekevät tästä jetistä täydellisen.

Innovatiivista suorituskykyä

Edelläkävijä mitä tulee käsiteltävyyteen, vakauteen ja suorituskykyyn avovesistössä. ST3-alusta mahdollistaa helpon nousun vesijettiin, siinä on runsaasti tilaa liikkua ja se on ylivoimaisen luotettava.

Yksi vilkaisu GTX:ään ja tiedät, että se on suunniteltu muuhunkin kuin pelkkään ajoon. Täydellinen yhdistelmä mukavuutta, suorituskykyä ja juuri oikeanlaista tehoa. On vaikea keksiä syytä, miksi ajaa takaisin laituriin.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa veneen tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 5,90 €