Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Inkoon Venehotellilla ennätyskevät – jopa uusi halli nousi harjakorkeuteen etuajassa

Inkoon Venehotellilla ennätyskevät – jopa uusi halli nousi harjakorkeuteen etuajassa

Venehotelli oli täynnä jo viidettä talvea peräjälkeen.

Uusi halli valmistuu aikataulussan, joten sen paikkojen varaus on jo käynnistynyt. Veneet lähtivät hallista vesille tänä keväänä aiemmin kuin koskaan.

Maamme ainoa veneiden hyllysäilytykseen erikoistuva yritys, Inkoon Venehotelli on saanut nähdä läheltä suomalaisten kiihtyvän veneilykuumeen. Taustalla on pidempiaikainen trendi, jonka myötä hallin paikat ovat olleet loppuun myytyjä jo viisi vuotta.

”Olisimme voineet vastata kysyntään nostamalla hintoja, mutta sen sijaan päätimme rakentaa toisen hallin. Veneen omistamisen helppous näyttää kiinnostavan veneilijöitä, ja meistäkin on mukavaa, jos voimme osaltamme kasvattaa veneilyn suosiota”, kertoo venehotellin vetäjä Kristian Räme.

Inkoon Venehotellilla ennätyskevät – jopa uusi halli nousi harjakorkeuteen etuajassa

Uuden hallin rakentaminen alkoi maaliskuussa ja se on jo noussut harjakorkeuteensa, hieman aikataulusta edellä. Hanke on kiinnittänyt huomiota, joten kyselyjä uusista paikoista on tullut ennen varsinaisen myynnin aloittamista. Varauksia on jo voitu ottaa vastaan, sillä halli vamistuu aikataulun mukaan ennen ensi talvisäilytyskautta.

Tänä vuonna leuto talvi, aikainen kevät ja koronavirus ovat vaikuttaneet siihen, että puolet nykyisen hallin 250 veneestä oli jo huhtikuussa lähtenyt vesille palvelemaan veneilijöitä. Toukokuun päätyttyä veneitä oli jäljellä enää 15 %, joka on vain hieman enemmän kuin se määrä veneitä, joka säilytetään hallissa myös kesällä. Osa asiakkaista nimittäin laskee veneen veteen vain käyttöpäiviksi.

”Kesäkauden hotellipalvelu yleistyy sitä mukaa, kun veneilijät huomaavat palvelun edut. Hotellimme asiakas ei halutessaan tarvitse lainkaan vakituista laituripaikkaa. Kesäasiakkaan veneen pohjaa ei myöskään tarvitse maalata myrkkymaalilla. Huoleton säilytysratkaisu säästää monin tavoin aikaa, rahaa ja hermoja. USA:sta oppimamme tehokkaan menetelmän ansiosta voimme tarvittessa siirtää veteen kymmenen venettä tunnissa”, Räme kertoo.

Uusi halli tuplaa kapasiteetin yli 400 veneeseen. Halli on suunniteltu varta vasten 5-11,5 metriä pitkien moottoriveneiden säilytystä ja huoltoa varten.

Ympäristöystävällisyyteen kiinnitetään jälleen erityistä huomiota sekä rakennuksessa että huoltotoiminnassa. Myös uusi halli lämmitetään maalämmöllä ja pesuvedet suodatetaan puhtaiksi. Lisäksi asiakkaille on tulossa sähköautojen latauspisteitä.

Teräselementti Oy:n toimittaman rakennuksen on suunnitellut arkkitehtuuritoimisto Kari Ristola ja hankkeen pääurakoitsijana toimii Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin.

Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettivene.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot
Uiva 2020 Flytande – veneilykesä huipentuu Lauttasaaressa 13.–16.8.

Uiva 2020 Flytande – veneilykesä huipentuu Lauttasaaressa 13.–16.8.

Viisaasti vesille, kun sen aika on – kuljeta vene trailerilla turvallisesti

Viisaasti vesille, kun sen aika on – kuljeta vene trailerilla turvallisesti