Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 • Myy veneesi nopeammin!

  Ilmoituksesi huomataan paremmin, kun kiilaat sen etusivulle, tai hakutulosten kärkeen.
  Nostot maksavat vain muutaman euron. Voit maksaa helposti lähes kaikilla yleisillä maksutavoilla.
  Hakutulokset
  Hakutulosten Ohituskaista
  Kiilaa keulille hakutulossivuilla

  Ohituskaistalla ilmoituksesi kiilataan myös hakutulosten kärkeen, silloin kun käyttäjät etsivät ilmoituksesi kaltaista venettä.

  Hinta alkaen 9,90 € / viikko.
  Etusivu
  Näyteikkuna
  Näkyvyyttä ilmoituksellesi Nettiveneen parhailla paikoilla

  Nosta ilmoituksesi näyteikkunaan ja se todella huomataan! Näkyvyys etusivulla ja muilla näyteikkunapaikoilla jaetaan tasan kaikkien noston ostaneiden ilmoitusten kesken kampanjan aikana.

  Hinta alkaen 5,90 € / 24 tuntia
  Lisätietoa
  Ohituskaista
  Nostettu ilmoitus näkyy Ohituskaistalla, kun se sopii käyttäjän antamiin hakuehtoihin. Mikäli sopivia Ohituskaista-ilmoituksia on useampia, näkyvyys jaetaan tasapuolisesti. Näkyvyys Ohituskaistalla alkaa heti maksun jälkeen.
  Näyteikkuna
  Vapaat paikat näyteikkunoissa täytetään tasaisesti kaikista aktiivisista Näyteikkuna-ilmoituksista. Mikäli ilmoituksia on enemmän kuin vapaita paikkoja näkyvyys jaetaan tasapuolisesti. Ilmoituksen sijainti Näyteikkunassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa. Kaikki näyteikkunan aktiiviset ilmoitukset löytyvät sivulta https://www.nettivene.com/nayteikkuna/kaikki. Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista. Näkyvyys Näyteikkunassa alkaa heti maksun jälkeen.
  Ohituskaistan tai Näyteikkunan ostaminen jatkaa ilmoituksen normaalia voimassaoloaikaa korostuksen päättymiseen saakka, jos ilmoitus on päättymässä aiemmin.
  Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.
  Maksutavat
  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Voit myös käyttää mobiilimaksua. Vaihtoehdoista kerrotaan tarkemmin maksun yhteydessä.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivene.com
  mobiililaitteissa
  Omat ajoneuvot