Close
  • Hakutulosten Ohituskaista

    Kiilaa keulille hakutulossivulla. Nostot maksavat vain muutaman euron ja voit maksaa helposti kaikilla yleisimmillä maksutavoilla.

    Ohituskaistalla ilmoituksesi kiilataan sen luonnollisen sijainnin lisäksi myös hakutulosten kärkeen, silloin kun käyttäjät etsivät ilmoituksesi kaltaista venea. Ilmoituksesi pääsee Ohituskaistalle useaksi päiväksi. Jos Ohituskaistalla on muitakin hakua vastaavia ilmoituksia, Iisänäkyvyys jaetaan tasapuolisesti.

    Hinnat
    1 viikko 9,90 €
    2 viikkoa 15,90 €
    8 viikkoa 19,90 €

    Lisätietoja
    Nostettu ilmoitus näkyy Ohituskaistalla, kun se sopii käyttäjän antamiin hakuehtoihin.
    Ilmoituksen sijainti nostopaikassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa.
    Ohituskaistan ostaminen jatkaa ilmoituksen normaalia voimassaoloaikaa ohituskaistan päättymiseen saakka, jos ilmoitus on päättymässä aiemmin.
    Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista.
    Maksutapoja on monia
    Kätevän Mobiilimaksun lisäksi käytössäsi on yleisimmät verkkopankit, luotto- ja pankkikortit, tekstiviesti.
    Tekstiviestipalvelu toimii seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, GoMobile, Aina, Kolumbus. Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa www.gameleo.fi.
    Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, Osuuspankki, Nordea, POP, S-Pankki, Lähitapiola, Oma säästöpankki, Ålandsbanken, osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
    Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon. Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.
    Ohjeet turvalliseen
    kaupankäyntiin
    Nettivene.com
    mobiililaitteissa