Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 • Ohituskaista

  Kiilaa keulille hakutulossivulla. Nostot maksavat vain muutaman euron ja voit maksaa helposti kaikilla yleisimmillä maksutavoilla.

  Ohituskaistalla ilmoituksesi kiilataan sen luonnollisen sijainnin lisäksi myös hakutulosten kärkeen, silloin kun käyttäjät etsivät ilmoituksesi kaltaista venettä. Ilmoituksesi pääsee Ohituskaistalle useaksi päiväksi. Jos Ohituskaistalla on muitakin hakua vastaavia ilmoituksia, Iisänäkyvyys jaetaan tasapuolisesti.

  Hinnat
  9,90 € / 1 viikko
  15,90 € / 2 viikkoa
  19,90 € / 8 viikkoa

  Lisätietoa
  Nostettu ilmoitus näkyy Ohituskaistalla, kun se sopii käyttäjän antamiin hakuehtoihin. Ilmoituksen sijainti nostopaikassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa. Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat kuvanostoista.
  Ohituskaistan ostaminen jatkaa ilmoituksen normaalia voimassaoloaikaa korostuksen päättymiseen saakka, jos ilmoitus on päättymässä aiemmin.
  Maksutavat
  Kätevän Mobiilimaksun lisäksi käytössäsi on yleisimmät verkkopankit ja luotto- ja pankkikortit.
  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähitapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon. Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivene.com
  mobiililaitteissa