Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 • Näyteikkuna

  Näkyvyyttä ilmoituksellesi Nettiveneen parhailla paikoilla

  Nosta ilmoituksesi näyteikkunaan ja se todella huomataan. Näyteikkunoita on Nettiveneessä etusivun lisäksi muillakin merkittävillä sivuilla kuten pikalinkeissä. Näyteikkunan paikat jakaantuvat tasaisesti kaikkien näyteikkunan ostaneiden ilmoitusten kesken.

  Näyteikkunan hinnat:
  5,90 € / 24 tuntia
  12,90 € / 72 tuntia
  22,90 € / viikko

  Lisätietoa
  Vapaat paikat näyteikkunoissa täytetään tasaisesti kaikista aktiivisista Näyteikkuna-ilmoituksista. Mikäli ilmoituksia on enemmän kuin vapaita paikkoja näkyvyys jaetaan tasapuolisesti. Ilmoituksen sijainti Näyteikkunassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa. Kaikki näyteikkunan aktiiviset ilmoitukset löytyvät sivulta https://www.nettivene.com/nayteikkuna/kaikki. Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista. Näkyvyys Näyteikkunassa alkaa heti maksun jälkeen.

  Ohituskaistan tai Näyteikkunan ostaminen jatkaa ilmoituksen normaalia voimassaoloaikaa korostuksen päättymiseen saakka, jos ilmoitus on päättymässä aiemmin.
  Maksutavat
  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Voit myös käyttää mobiilimaksua. Vaihtoehdoista kerrotaan tarkemmin maksun yhteydessä.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon. Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivene.com
  mobiililaitteissa
  Omat ajoneuvot