Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
MAINOS
Luettu 6 135

Kaupunkivene – Veneilyn iloa ilman omistamisen huolia

Kaupunkivene – Veneilyn iloa ilman omistamisen huolia

Suomalainen merimaisema ja päivä vesillä. Tyyni järvenselkä ja kalastus keskellä avaa. Retkipäivä kivassa porukassa saareen.

Näitä ja tuhansia muita tarinoita voit kokea useamman kerran viikossa Skipperin Kaupunkivene -palvelun asiakkaana.

– Veneily koetaan kiinnostavana harrastuksena ja haluamme, että mahdollisimman moni suomalainen pääsisi vesille tulevaisuudessa. On ollut kiva seurata aktiivisen yhteisömme jakamia kokemuksia tuhansilta veneretkiltä tänä kesänä. Joillakin tämä on ollut ensimmäinen veneilykesä. Toisilla tämä on ollut kaikkien aikojen veneilykesä. Väittäisin, että veneily lisää onnellisuutta ja tuo iloa elämään hankalina aikoina, Skipperin CMO Tuomas Kataila kertoo

Kaikki tämä ilman omistamisen huolia ja kustannuksia, kuten vikojen korjauksia, huoltoja, veneen nostoa ja laskua sekä talvisäilytyksen järjestämistä ja maksua. Eikö kuulosta aika houkuttelevalta?

Äärimmäisen helppo ja turvallinen tapa veneillä

Skipperi Vene

Moni on tarttunut mahdollisuuteen. Skipperin tuottaman tuore asiakaskysely vahvistaa asian. Skipperin ”vene palveluna” koetaan äärimmäisen helpoksi ja turvalliseksi tavaksi aloittaa veneily, mutta käyttäjinä on myös runsaasti kokeneita veneilijöitä. He haluavat viikottaisen veneilyannoksensa vaivattomasti ilman tarpeettomia kommervenkkejä.

Yksi tyytyväisistä veneilijöistä on yrittäjä Samuli Rousi, joka on veneillyt koko ikänsä. Lapsena kotikonnuilla Jyväskylässä ja nyt useamman vuoden Skipperin asiakkaana pääkaupunkiseudulla.

– Parasta Skipperin palvelussa on, että käyttäminen on niin helppoa ja vaivatonta. Voi ajaa niin paljon kuin haluaa, eikä tarvitse huolehtia veneen käyttötunneista tai huolloista, Samuli Rousi sanoo.

– Varaat veneen applikaatiosta, joka toimii kuin junan vessa. Tarkistat, että vene, moottori ja varusteet ovat kunnossa, kun tulet paikalle. Lähdet vesille ja nautit merielämästä tai järvimaisemista hienolla veneellä. Tankkaat ja palautat veneen sekä tarkistat, että se on kunnossa seuraavaa veneilijää varten. Äärimmäisen helppo irtiotto arjesta, Rousi alleviivaa.

Katso video Samuli Rousin Skipperi-kokemuksista Nettiveneen YouTube-kanavalta.

Kaudelle 2021 lisää kierroksia

Kausi 2020 on vielä käynnissä ja tällä hetkellä monet asiakkaat nauttivat ruskaveneilystä ja kalastustuksesta. Samaan aikaan kauden 2021 suunnitelmat ja palvelun kehittymisen askelmerkit entistä paremmaksi ovat jo pitkällä.

Suomeen on suunniteltu yli 170 venettä eli lisäämme kotimaahan noin 100 venettä. Veneiden määrä kasvaa nykyisissä 10 kaupungissa eli Skipperin nykyiset asiakkaat saavat lisää veneitä käyttöönsä kaikkialla – erityisesti Helsingissä, Espoossa Turussa ja Tampereella, mutta myös Lappeenrannassa sekä Jyväskylässä. Kaudelle 2021 aloitamme ennakkomarkkinoinnin Lahden seudulla, Kuopiossa, Joensuussa, Vaasassa, Raumalla, Porvoosa ja Kotkassa. Lopulliset päätökset tehdään kysynnän mukaan alkuvuodesta. Eli menemme sinne, missä on kiinnostusta ja kysyntää, Kataila kertoo.

Veneinä Yamarinin Crossit sekä Day Cruiserit

Skipperin veneet ovat kaudella 2020 olleet Yamarinin turvallisia ja vakaita Cross-veneitä, joiden runko on alumiinia ja kansi valkoista tyylikästä lujitemuovia. Vuoden 2021 mallisto tulee olemaan hyvin pitkälle samanlainen, koska kokemukset ovat niin hyviä.

– Mallistossa on neljä vaihtoehtoa: Kuudelle matkustajalle soveltuva Cross 54BR, enemmän väljyyttä matkustamoon tuova kuuden henkilön Cross 57BR ja yli kuusimetrinen seitsemän matkustajan Cross 62BR. Vain 70 euron kuukausittaisella lisähinnalla kokeneemmat veneilijät saavat käyttöönsä halutut, sporttiset ja tyylikkäät Yamarinin 63 Day Cruiserit, Tuomas Kataila kertoo.

Laatua veneilyyn huokealla kuukausiveloituksella

Palvelun kasvaneesta suosiosta huolimatta Skipperillä halutaan palvelun olevan kaikkien saatavilla. Se onnistuu parhaiten veneilykoulutuksella ja pitämällä hintatasoa houkuttelevana.

Kaudella 2021 veneily arkipäivisin kustantaa vain 159 euroa kuukaudessa. Jos ottaa myös viikonloput mukaan hinta on 259 euroa kuukaudessa. Yamarin 63DC -mahdollisuus maksaa jo mainitun 70 euroa lisää kuukaudessa. Asiakkaat sitoutuvat kuuden kuukauden veneilykauteen.

Tutustu:

Skipperi | Kaupunkiveneet

Skipperi | Venemallit

Skipperi | Satamat

Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettivene.com
mobiililaitteissa

Lisää juttuja

Kaikki jutut »
Uusi Yamarin 50 BR tarjoaa kokoaan suuremman ajoelämyksen
MAINOS

Uusi Yamarin 50 BR tarjoaa kokoaan suuremman ajoelämyksen

Kestävä, käytännöllinen, konstailematon - TG-veneiden suosion salaisuus on perusasioissa
MAINOS

Kestävä, käytännöllinen, konstailematon - TG-veneiden suosion salaisuus on perusasioissa

Tienaa tänä kesänä vuokraamalla venettäsi

Tienaa tänä kesänä vuokraamalla venettäsi

Veneilykausi 2021 - mitä uutta tarjolla?

Veneilykausi 2021 - mitä uutta tarjolla?

Kumiveneen osto-opas: kauppiaan vinkit oikean veneen valintaan
MAINOS

Kumiveneen osto-opas: kauppiaan vinkit oikean veneen valintaan