Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.

Vaihda salasanasi

Jos haluat vaihtaa käyttäjätilisi salasanan, anna sähköpostiosoitteesi
Jutut
28.02.2023

Tervetuloa uudistuneeseen Nettiveneeseen

Uudistimme Nettiveneen tukemaan paremmin jatkuvasti kasvavaa käyttöä älypuhelimella. Olemme keränneet noin kuukauden ajan rajatulta käyttäjäryhmältä palautetta uudesta sivustosta.

Suurin muutos oli, että aiemmin erilliset pöytäkone- ja mobiilisivustot yhdistettiin yhdeksi, päätelaitteesta riippumattomaksi palveluksi. Uudistus oli välttämätön tehdä, sillä Nettiveneen ydin on pysynyt ennallaan vuosikausia ja tekninen toteutus jo jossain määrin vanhentunut.

Halusimme tuoda kaikki ominaisuudet mobiilikäyttäjien ulottuville, kun aiemmin puhelimella tarjonta on ollut työpöytäversiota riisutumpaa. Nettiveneen käyttö painottuu jo selvästi pienille ruuduille ja niiden osuus kasvaa tasaisesti.

Muutokset helpottavat Nettiveneen käyttöä

Palvelun kaikki ominaisuudet ovat nyt samat laitteesta riippumatta. 

• Hakuikkunan näkymä on aiempaa ilmavampi. Työpöytäkäyttäjälle uutta on myös haun sijoittuminen näkymän vasempaan reunaan.

• Valitut hakukriteerit näkyvät tietokonekäyttäjällä näkymän vasemmassa reunassa. Mobiililaitteella hakutermeihin pääsee kätevästi yläreunan Muokkaa-valinnan kautta.

• Etusivulle on lisätty uusimmat ja suosituimmat kohteet kuvallisina listoina. Entinen 30 viimeisintä -listaus on nyt käytännössä Uusimmat-listaus.

• Pikalinkit ovat siirtyneet sivun keskivaiheille.

Vanha versio säilyy uuden rinnalla käytössä vielä parin kuukauden ajan. Vanhalle sivulle pääsee alareunan Classic-linkin kautta.

Vaikuta palvelun tulevaisuuteen!

Nettiveneen kehitys jatkuu. Haluamme myös tästä eteenpäin tarjota veneiden ja moottoreiden kaupankäyntiin markkinoiden parhaan palvelun ja vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Mikäli sinulla on kommentteja tai kehitysehdotuksia palvelusta, vastaathan palautekyselyyn, jonka vihreä painike löytyy sivuston oikeasta reunasta.

 

LUE MYÖS:

Samankaltaisia artikkeleita

Katso kaikki
Anna palautetta Close
Keräämme palautetta uuden sivuston käyttäjäkokemuksesta. Vaikuta ja kerro mielipiteesi:
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.