Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.

Vaihda salasanasi

Jos haluat vaihtaa käyttäjätilisi salasanan, anna sähköpostiosoitteesi
Uutiset
07.02.2023

Vene 23 Båt viikonloppuna - Nettiveneen vinkit venemessuille

Vene 23 Båt -venemessut järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen Helsingin Messukeskuksessa 10.-19.2.2023. Kymmenen päivän messut keräävät yhden katon alle venealan kuumimmat uutuudet.

Nettiveneen vahva veikkaus on, että Vene 23 Båt tekee kaikkien aikojen ennätyksen kävijämäärässä, sillä venemessuille on kertynyt kolmessa vuodessa patoutunutta kysyntää.

Veneuutuudet sekä veneilystä kiinnostuneet yhteen keräävää tapahtumaa ovat odottaneet niin venevalmistajat, venemaahantuojat kuin veneilystä kiinnostunut yleisö.

Vene 23 Båt on tärkeä paikka veneostajalle vertailla eri malleja tilojen, säilytysratkaisujen sekä sisätilojen suunnittelun osalta. Näin parhaiten omaan käyttöön soveltuvan veneen löytäminen helpottuu.

Tärkeä osa venemessuja on erilaisten varusteiden ja tarvikkeiden uutuuksien selvittäminen sekä hankkiminen.

Venemessut on suosittu paikka ostaa uusi vene

Venemyynnille tapahtuma on tärkeä. Venemessuilla tehdään aidosti kauppaa ja se tarkoittaa, että moni suomalainen nauttii Suomen kesästä uuden veneen ohjaksissa kesällä 2023. Käytetyn veneen ostajalle se tarkoittaa, että Nettiveneen valikoimassa on tulevaisuudessa tarjolla myös venekauden 2023 uutuuksia.

Helsingin Messukeskuksen myyntipäällikkö Tomi Frick on innoissaan monen muun suomalaisen tavoin siitä, että venemessut palaa helmikuun ohjelmaan.

”Odotamme innolla venemessujen avautumista ja uskomme messujen tavoittavan tänä vuonna uskollisten kävijöiden lisäksi myös ennätysmäärän uusia kävijöitä, jotka ovat aloittaneet veneilyn näiden kolmen vuoden aikana. Venemessut järjestetään tänä vuonna Helsingin Messukeskuksen alakerran halleissa. Olemme tiivistäneet tapahtumaa ja tuotekokonaisuudet ovat hiukan vaihtaneet paikkoja”, Frick kertoo.

Suomalainen veneteollisuus on vahvasti mukana messuilla

Reilusti yli puolet moottoriveneistä on suomalaisia. Messuilla suomalaisista merkeistä uutuuksia esittelevät Alutroll, AMT, Aquador, Axopar, Falcon, Faster, Finnmaster, G-Force, Grandezza, Nord Star, Max, Quarken, Saxdor, Suvi, Targa, Terhi, TG ja XO. Muita suosittuja suomalaisvenemerkkejä messuilla ovat muun muassa Alucat, Bella, Flipper, Husky, Marino, Parexo, Sargo ja Silver.

Kalastusalueella on useita kalastukseen varusteltuja veneitä muun muassa Aaltomarine 600CC, ensiesittelyssä oleva Alutroll 465 Trooper, Alutroll Snapper 410, Bayliner Element M15, Falcon BRs4, Buster M1 Fish, Buster M2 ja Quicksilver Captur 705 Pilothouse.

Messujen isoin moottorivene on yli 15 metrinen Targa 46 ja kallein vene Glacier 48. Messuilla esitellään purjeveneistä Beneteau Oceanis 30.1, Beneteau First 27, Beneteau First 14 ja Dehler 38 SQ.

Vene 23 Båt -messut on avoinna pe 10.2. klo 11-19, la-su 11.–12.2. klo 10-18, ma-pe 13.–17.2. klo 11-19 ja la-su 18.–19.2. klo 10-18. Lippuja voi ostaa ennakkoon edullisemmin http://shop.messukeskus.com

 
Antti - Liinpää
Antti Liinpää on auto- ja venetoimittaja ja sisällöntuottaja, jonka monet suomalaiset muistavat Nelosen Start! ja Kutosen Kaara -autoiluohjelmista, joiden juontajana, toimittajana ja tuottajana Antti toimi yli 10 vuotta. Autointoilija, jolle autoilla ja muilla liikkuvilla vehkeillä ajaminen on sitä ihan parasta herkkua. Lapsesta asti merellä liikkunut Antti koeajaa veneitä Nettiveneen Taukopaikalle ja tuottaa laajasti erilaisia sisältöjä Alma Ajon kanaviin.

LUE MYÖS:

Samankaltaisia artikkeleita

Katso kaikki
Anna palautetta Close
Keräämme palautetta uuden sivuston käyttäjäkokemuksesta. Vaikuta ja kerro mielipiteesi:
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.