Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Luettu 6 150   0

Venemessut 2020 ylitti odotukset - nämä uutuudet jäivät mieleen!

Venemessut 2020 ylitti odotukset - nämä uutuudet jäivät mieleen!

Vene 20 -messuilla yli 70000 kävijää. Venemessujen kävijämäärä kasvoi 8,7 prosenttia. Se on suurin kasvuprosentti 18 vuoteen venemessujen historiassa.

Venemessut 2020 ylitti odotukset – nämä uutuudet jäivät mieleen!

Venemessut 2020 Silver Viper DCz kuva Antti Liinpää

Venemessujen kävijämäärä kasvoi 8,7 prosenttia, mikä on suurin kasvuprosentti 18 vuoteen venemessujen historiassa. Vene 20 Båt -messuilla vieraili lähes 70 900 veneilystä kiinnostunutta. 

”Veneen vesillelasku on nyt konkreettisempaa kuin aikaisempina vuosina. On helppo tehdä hankintoja, kun veneilykausi on lähempänä kuin koskaan. Odotettavissa oleva pitkä veneilykausi lisää veneilyn suosiota”, uskoo Vene Båt -messujen toimeksiantajan Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo.

Yli 500 venettä, paljon tarvikkeita, elektroniikkaa sekä kalastusvälineitä

Yksi kasvaneen suosion selitäjistä on laajentunut tarjonta. Esimerkiksi alati suosiotaan kasvattava kalastusharrastus houkutteli paikalle runsaasti innokkaita harrastajia ja kiinnostuneita. Näyttelyn ensimmäisenä viikonloppuna kalastukseen keskittyvä näyttelyhalli suorastaan kuhisi messuvieraita.

Myös esillä olleet yli 500 venettä on merkittävä syy suosioon. Ilahduttavasti Venemessuilla on myös merkittävää kaupallista merkitystä.

Toimitusjohtaja Mikael Winqvist  AMT-veneet Oy:stä kertoo venemessujen olleen kaupallisesti viime vuotista parempi. ”Huippumessut meille. Olemme tehneet enemmän kauppaa ja tarjouksia kuin viime vuonna. Kiinnostusta on herättänyt Messujen avomoottoriveneeksi valittu ensiesittelyssä ollut  AMT 165 BR, mutta myös muut mallit. Meillä vuoden venemyynnistä puolet liittyy jotenkin venemessuihin.

Nettiveneen kauden 2020 uutuustärpit Venemessuilta

Venemessut 2020 tarjoamasta laajasta kattauksesta veneuutuuksista jäi parhaiten mieleen seuraavat uutuudet:

  1. Silver Viper DCz

Valmistajan sanat uutuudesta:

Silver-veneiden Z-malliston kauden 2020 uutuus Viper on lähes seitsemän metriä pitkä day cruiser. Vene on varusteltu Z-sarjasta tutulla korkeatasoisella teknologialla ja sekä tila- että materiaaliratkaisut on tehty veneen käyttäjää ajatellen. Ulkonäkö on skandinaavisen tyylikäs ja materiaalit ovat käyttäjäystävällisiä sekä helppohoitoisia.

  1. Buster XL ja XXL

Valmistajan sanat uutuudesta:

“Vuosimallin 2020 Buster XL:n runko on suunniteltu kokonaan uusiksi ja vene on varhaisinta malliversiotaan peräti 70 senttiä pidempi. Sisätilat ovat aiempaa huomattavasti väljemmät, joka näkyy erityisesti takapenkin tuntuvasti parantuneina jalkatiloina. Aiempaa 30 senttiä leveämmän vesilinjan ansiosta lattiapinta on selvästi suurempi. Buster XL on suunniteltu seitsemälle hengelle ja sopiva moottoriteho on 80–115 hevosvoimaa.”

  1. Faster 570 CC & SC

Valmistajan sanat uutuudesta:

“Uuden vuosikymmenen Faster 570 CC edustaa Fasterin uutta muotoilua ja varustelua. Veneessä on uusi yhtenäinen ulkonäkö ja entistä käyttäjäystävällisempi ergonomia. Kuljettajan paikka on suunniteltu ajoystävällisiksi ja ergonomisiksi. Laitteet ovat käden ulottuvilla ja uuteen pulpettiin mahtuu jopa 12 tuumainen näyttö. Vene on mahdollista muokata helposti omiin tarpeisiin sopivaksi.”

“Buster XXL on edustanut mallistossa aina urheilullisia vauhtiveneitä. Hyvin varustettu uusi Buster XXL on kahdeksan hengen avovene, jonka huippunopeus nousee suurimmalla, 150 hevosvoiman moottoriteholla 43 solmuun. Uusi XXL on ajettavuudeltaan erinomainen, vakaa ja tarkka ajotuntuma antaa vaikutelman selvästi isommasta veneestä.”

  1. Terhi 480 BR & Sport

Valmistajan sanat uutuudesta:

“Veneessä on Bow Rider veneille ominaisesti kaksi pulpettia toinen kuskin ja toinen matkustajan edessä. Pulpetit ja niiden välissä vakiovarusteena tuleva väliovi suojaavat veneilijöitä tehokkaasti viimalta, luoden veneen perästä miellyttävän tilan jopa viidelle aikuiselle. Matkustamossa on kaksi pehmustettua erillisistuinta sekä tilava takapenkki.”

“480 Sport on urheilullinen lisä Terhi-mallistoon. Monipuolinen vene on oiva valinta koko perheelle ja sopii niin vesiurheilijoille, kalastajille, mökille matkaaville kuin huviajelijoillekin. Veneen kaksi edemmäs vietyä pulpettia sekä vakiovarusteena oleva tukeva kaksiosainen väliovi muodostavat miellyttävän matkustamon jopa viidelle aikuiselle.”

  1. Yamarin 60 DC

Valmistajan sanat uutuudesta:

“Yamarin-malliston uutukainen on pienen perheen täydellinen retkivene, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin miehistölle. Yamarin 60 DC:n terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys, käytännöllinen avotila sekä  näppärä kajuutta johdattelevat sinut day cruiser -veneiden innostavaan maailmaan.”

Sukella Nettiveneen Venemessut 2020 -fiilisvideolla messutunnelmaan.

  • Venemessut 2020 Buster XL kuva Antti Liinpää
  • Venemessut 2020 Buster XL kuva Antti Liinpää
 

Tärpit veneilykauteen 2020

Lopuksi Venealan Keskusliitto Finboat ry:n Jaakko Pajusalon nostot veneilykauteen 2020:

  1. Oman veneen teknologinen päivittäminen – “Venemessuilla oli todella runsas kattaus uutta veneteknologiaa, jolla oman veneen saa päivitettyä uudelle tasolle”
  1. Päiväretkeily – “Yksi suosituimpia veneilyn muotoja Suomessa ja suosio vain kasvaa”
  1. Venematkailu ja matkakohteet – “Suomi on tarjolla runsaasti upeita nähtävyyksiä ja matkakohteita, joihin pääsee kätevimmin veneellä”
Antti - Liinpää
Antti Liinpää on auto- ja venetoimittaja ja sisällöntuottaja, jonka monet suomalaiset muistavat Nelosen Start! ja Kutosen Kaara -autoiluohjelmista, joiden juontajana, toimittajana ja tuottajana Antti toimi yli 10 vuotta. Autointoilija, jolle autoilla ja muilla liikkuvilla vehkeillä ajaminen on sitä ihan parasta herkkua. Lapsesta asti merellä liikkunut Antti koeajaa veneitä Nettiveneen Taukopaikalle ja tuottaa laajasti erilaisia sisältöjä NettiX:n kanaviin.
Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettivene.com
mobiililaitteissa

Lisää juttuja

Kaikki jutut »
Kaupunkivene – Veneilyn iloa ilman omistamisen huolia
MAINOS
Video Icon

Kaupunkivene – Veneilyn iloa ilman omistamisen huolia

Rekkari.fi-palvelusta kätevästi veneen viralliset tiedot

Rekkari.fi-palvelusta kätevästi veneen viralliset tiedot

Master Pro 550 - edullista paketti etsivälle

Master Pro 550 - edullista paketti etsivälle

Saxdor 200 Sport - avoveneilyn uusi konsepti

Saxdor 200 Sport - avoveneilyn uusi konsepti

Vesiliikennelaki uudistuu: Veneen vuokralle antamisen vaatimukset vähenevät

Vesiliikennelaki uudistuu: Veneen vuokralle antamisen vaatimukset vähenevät