Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.

Vaihda salasanasi

Jos haluat vaihtaa käyttäjätilisi salasanan, anna sähköpostiosoitteesi
Jutut
16.01.2023

Nettiveneelle uusi ilme ja entistä parempi käyttökokemus

Nettivene uudistuu tänä talvena. Uusi sivu on pian nähtävissä ja kokeiltavissa vanhan sivuston rinnalla.

Nettivene on saanut uuden ilmeen, ja sen myötä myös käytettävyyttä on parannettu. Uudistukselle oli selvät perusteet, sillä Nettiveneen ydin on pysynyt ennallaan jo pitkään. Tekninen toteutus vaati päivitystä, jotta sivusto voi palvella veneileviä suomalaisia jatkossakin mahdollisimman kattavasti.

Samat toiminnot kaikilla laitteilla

Uudistuksessa yhdistetään tähän asti erilliset työpöytä- ja mobiiliversiot yhdeksi Nettiveneeksi, yhteen osoitteeseen. Halusimme tuoda kaikki ominaisuudet mobiilikäyttäjien ulottuville, kun aiemmin puhelimella tarjonta on ollut työpöytäversiota riisutumpaa. Nettivenettä, kuten muitakin palvelujamme, on käytetty jo vuosia enemmän puhelimella kuin pöytäkoneella. Uudistuksen ansiosta kaikki nykyiset ja tulevat ominaisuudet ovat käytettävissä laitteesta riippumatta.

Osa muutoksista on tapahtunut käyttäjille näkymättömissä kannen alla, kuten parannukset tietoturvaan. Myös sivuston ulkomuotoa on pävitetty nykyaikaisuutta ja selkeyttä silmällä pitäen.

Jatketaan tästä!

Uutta sivustoa pääsee kokeilemaan vanhan sivuston rinnalla. Keräämme rinnakkaiskäytön ajan käyttäjäpalautetta uudesta Nettiveneestä. Näin varmistamme, että palvelu toimii mahdollisimman hyvin siinä vaiheessa, kun uusi sivusto korvaa vanhan.

Nettiveneen kehittämistä jatketaan aktiivisesti myös tulevaisuudessa muun muassa haun osalta. Haluamme myös tästä eteenpäin tarjota veneiden ja perämoottorien kaupankäyntiin markkinoiden parhaan palvelun ja vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin.  

Tutustu uuteen Nettiveneeseen >>

 

LUE MYÖS:

Samankaltaisia artikkeleita

Katso kaikki
Anna palautetta Close
Keräämme palautetta uuden sivuston käyttäjäkokemuksesta. Vaikuta ja kerro mielipiteesi:
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.