Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Forgot Password

Please enter email id to reset password
Jutut
16.01.2023

Nettiveneelle uusi ilme ja entistä parempi käyttökokemus

Nettivene uudistuu tänä talvena. Uusi sivu on pian nähtävissä ja kokeiltavissa vanhan sivuston rinnalla.

Nettivene on saanut uuden ilmeen, ja sen myötä myös käytettävyyttä on parannettu. Uudistukselle oli selvät perusteet, sillä Nettiveneen ydin on pysynyt ennallaan jo pitkään. Tekninen toteutus vaati päivitystä, jotta sivusto voi palvella veneileviä suomalaisia jatkossakin mahdollisimman kattavasti.

Samat toiminnot kaikilla laitteilla

Uudistuksessa yhdistetään tähän asti erilliset työpöytä- ja mobiiliversiot yhdeksi Nettiveneeksi, yhteen osoitteeseen. Halusimme tuoda kaikki ominaisuudet mobiilikäyttäjien ulottuville, kun aiemmin puhelimella tarjonta on ollut työpöytäversiota riisutumpaa. Nettivenettä, kuten muitakin palvelujamme, on käytetty jo vuosia enemmän puhelimella kuin pöytäkoneella. Uudistuksen ansiosta kaikki nykyiset ja tulevat ominaisuudet ovat käytettävissä laitteesta riippumatta.

Osa muutoksista on tapahtunut käyttäjille näkymättömissä kannen alla, kuten parannukset tietoturvaan. Myös sivuston ulkomuotoa on pävitetty nykyaikaisuutta ja selkeyttä silmällä pitäen.

Jatketaan tästä!

Uutta sivustoa pääsee kokeilemaan vanhan sivuston rinnalla. Keräämme rinnakkaiskäytön ajan käyttäjäpalautetta uudesta Nettiveneestä. Näin varmistamme, että palvelu toimii mahdollisimman hyvin siinä vaiheessa, kun uusi sivusto korvaa vanhan.

Nettiveneen kehittämistä jatketaan aktiivisesti myös tulevaisuudessa muun muassa haun osalta. Haluamme myös tästä eteenpäin tarjota veneiden ja perämoottorien kaupankäyntiin markkinoiden parhaan palvelun ja vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin.  

Tutustu uuteen Nettiveneeseen >>

 

Also read:

More related articles

See all
Give feedback Close
We are collecting feedback on the site. Tell us what you think:
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.