Close
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Sting 730 Fast Track – norjalainen tyylitaituri

Sting 730 Fast Track – norjalainen tyylitaituri
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting
 • Sting

Vetävästi muotoiltu norjalainen uutuus Sting 730 Fast Track tarjoaa isomman vaihtoehdon kuin aiemmin markkinoille tullut Sting 630.

Sting 730 FT on kovassa kasvussa olevan norjalaisvalmistajan isosisko aiemmin markkinoille tulleelle hyttivene Sting 630 FT:lle. Ilme ja fiilis on samanlainen, mutta 730 FT:ssä on joka suunnassa kokoa jonkin verran enemmän kuin 630 FT:ssä. Pituutta löytyy 7,33 metriä (630 FT 6,02 m) ja leveyttä 2,58 metriä (630 FT 2,52 m).

Stingit ovat kokeneen norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin taidonnäytteitä. Molemmissa Stingin hyttiveneissä, 630 FT:ssä ja nyt koeajossa olevassa 730 FT:ssä, on panostettu tyylikkääseen muotoiluun, jonka tunnusmerkkejä ovat lyhyt kansi, korkea ja voimakas yleisilme sekä viisto yhtenäinen tuulilasi.

Veneiden suunnittelu on Norjassa, mutta valmistava tehdas sijaitsee Puolassa.

Väljät tilat 3-4 aikuisen retkiveneilyyn

Sting 730 Fast Track – norjalainen tyylitaituri

Sting 730 Fast Track tarjoaa tyylikästä ja väljää veneilyn iloa jopa kahdeksalle ihmiselle. Lyhyen keulan ansiosta takatilassa on reilusti tilaa operointiin esimerkiksi kalastaessa. Iso L-muotoinen sohva tarjoaa mukavasti tilaa ja kookkaan takatilan lattian alla on säilytystilaa mm. köysille ja muille tarvikkeille. Sohvan takana moottorin vieressä on molemmin puolin uimatasot.

Takatila ja ohjaamo on jaettu laatua henkivällä tummennetulla lasiseinällä, jonka toinen puolisko on liukumekanismilla toimiva lasiovi. 

Ohjaamossa on vasemmalla neljälle aikuiselle sopiva pöytä ja vastakkain istuttavat sohvat. Tuulilasin puoleisen sohvan selkänoja kääntyy tuttuun tapaan myös toiseen suuntaan, jolloin etummaisella sohvalla voi istua kaksi aikuista kasvot menosuuntaan. Taaemman sohvan alla on tila jääkaapille. Pöytä on mahdollista laskea alas niin että sohvasta muodostuu nukkumapaikka yhdelle aikuiselle.

Mukava istuin kuljettajalle

Oikealla puolella on kuljettajan paikka, jossa on mukavasti muotoiltu istuin monelle veneilijälle tärkeällä liikkuvalla korotuspalalla, jolloin voi ajaa pystymmässä ajoasennossa. Kojelaudan asettelu on selkeä, katkaisimet ovat loogisilla paikoilla ja isolle karttaplotterille on oma tilansa keskellä ohjauspyörän takana. Isosta kattoluukusta kapteenin on helppo nostaa pää ulos ja tähystää seisten. Kuljettajan paikan takana on tila pienelle keittiölle.

Keulassa on tilaa tavaroille ja kahden ihmisen nukkumiseen väljästi. Jos on oikein sopuisaa niin keulassa voi yöpyä jopa kolme aikuista.

Keulasta tullaan ja sinne mennään laitojen kautta, mutta riittävän leveän astumapinnan, jossa on turvallisuuden tunnetta lisäävä reuna, ja hyvien kattokahvojen ansioista kulkeminen on helppoa. Yli satakiloisen äijänkörilään kulkiessä vene ei myöskään kallistele paljoa – veneen 1660 kilon painon huomaa.

 • Sting 730 Fast Track – norjalainen tyylitaituri
 • Sting 730 Fast Track – norjalainen tyylitaituri
 

Tarkka ja hauska ajaa

Koeajoveneessä on voimanlähteenä Evinruden 200-hevosvoimainen FX, joka on V6-rakenteen ansiosta äänimaailmaltaan erottuvan sivystynyt perämoottori. Se sopii Sting 730 Fast Trackin tunnelmaan ja tyyliin kuin nakutettuna.

Sähkötoimisen kaasun ansiosta raikkaan voiman annostelu on tarkkaa ja vene kulkee nopeasti ja helposti haluttua nopeutta. Tällä moottorivaihtoehdolla huippunopeudeksi luvattu 40 solmua tuntuu kevyessä merikelissä veneelle leikittelevän helpolta nopeudelta. Sting 730 Fast Trackilla ajaminen on tarkkaa, hauskaa ja turvallisen tuntuista.

Antti Liinpää

KATSO LISÄÄ VIDEOITA:

Sting 730 Fast Track

Pituus:7,33 m
Maksimileveys:2,58 m
Paino: 1660 kg + moottori
Henkilömäärä:Maksimissaan 8, istumapaikkoja sisällä 5, nukkumapaikkoja 3-4
Moottori:150-200 hv
Huippunopeus:Noin 40 solmua (200 hv moottorilla)
Hinta: Vene + moottori (Evinrude 200FX) 67 975 euroa
Antti - Liinpää
Antti Liinpää on auto- ja venetoimittaja ja sisällöntuottaja, jonka monet suomalaiset muistavat Nelosen Start! ja Kutosen Kaara -autoiluohjelmista, joiden juontajana, toimittajana ja tuottajana Antti toimi yli 10 vuotta. Autointoilija, jolle autoilla ja muilla liikkuvilla vehkeillä ajaminen on sitä ihan parasta herkkua. Lapsesta asti merellä liikkunut Antti koeajaa veneitä Nettiveneen Taukopaikalle ja tuottaa laajasti erilaisia sisältöjä Alma Ajon kanaviin.

Myytävät Sting -veneet

test
Sting 535 PRO'23
18 500 €
test
Sting 600 HT'23
28 300 €
test
Sting 485 S'23
22 480 €
test
Sting 600 PRO HT'23
28 300 €
test
Sting 485 S vene heti varastossa'23
22 100 €
test
Sting 530 S'22
28 300 €
test
Sting 535 Pro Kysy tarjous'23
16 700 €
test
Sting 600 PRO'23
22 500 €
Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettivene.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Lisää Sting koeajoja

Kaikki koeajot »
Sting 530 S – Nuori ja norja

Sting 530 S – Nuori ja norja

Buster Magnum - sporttinen alumiinivene

Buster Magnum - sporttinen alumiinivene

Max 78 Cabin - kovan kelin ja painavan lastin yhteysalus

Max 78 Cabin - kovan kelin ja painavan lastin yhteysalus

Silver Puma BRz - kompaktia ajodynamiikkaa seitsemälle

Silver Puma BRz - kompaktia ajodynamiikkaa seitsemälle

TG 5.9 - Pieni hyttivene hyvillä ajo-ominaisuuksilla

TG 5.9 - Pieni hyttivene hyvillä ajo-ominaisuuksilla