Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Veneilykausi 2021 - mitä uutta tarjolla?

Veneilykausi 2021 - mitä uutta tarjolla?

Veneilykausi 2021 on ovella. Minkälaisia veneuutuuksia on tarjolla kaudelle 2021? Mitä muuta uutta veneilijälle on tarjolla vesille kesäksi 2021?

Veneiden myynti on käynyt kuumana koko vuoden Suomen suosituimmassa veneiden markkinapaikassa Nettiveneessä. Käytettyjen markkinalla erityisesti pienten avoveneiden myynti vetää liukkaasti, mutta myös isommille veneille riittää kysyntää. Nyt on erinomainen aika hankkia tai päivittää vene kesäksi 2021.

Venekausi 2020 oli niin hyvä kotimaisille venekaupoille ja -valmistajille, että jo näin kauden alussa monet myyvät jo seuraavan vuoden mallistoja ennakkoon. Kotimainen veneily purjehtii siis parhaillaan melkoisessa myötätuulessa, joka on tietenkin kaikille alan toimijoille hieno asia.

Kasvanut kysyntä on tuonut markkinalle myös laajan kattauksen rahoitusvaihtoehtoja, joten veneen hankintaa varten ei enää tarvitse säästää sukanvarteen, vaan veneilyn voi aloittaa aiempaa helpommin kuukausilyhennyksellä. Myös yksityisten väliseen venekauppaan löytyy rahoitusvaihtoehtoja, joten rahan ei jää esteeksi veneen hankkimiselle käytettynä.

Veneilykauden 2021 veneuutuuksia

Veneilykausi 2021 - mitä uutta tarjolla?

Suomen suosituin venemerkki Buster tuo kaudelle 2021 kaksi täysin uutta venettä: kahvaohjattavan Buster XS:n ja saman veneen pulpettiohjattavan version Buster XSr:n. Buster pienempään päähän sijoittuva XS asettuu Buster Minin ja Buster S:n väliin. Nelipaikkaisen Buster XSr:n koeajoraportin voit lukea täältä. XSr:n hinnat alkavat 20-hevosvoimaisen Yamahan kanssa karvan vajaasti 10.000 eurosta.

Toinen Busterin uutuus kaudelle 2021 on L2. Reilun viiden metrin mittaisen alumiinisen pulpettiveneen uudistuksia vuodelle 2021 ovat muun muassa RST-kaiteet, musta kuomu sekä laidan harmaanmetallinen väritys. L2:n maksimihenkilömäärä on kuusi ja moottorisuositus on 40-50 hevosvoimaa. Buster L2:n hinta 50 hevosvoiman moottorilla on 21.500 euroa.

Lasikuituveneissä kotimainen Silver tuo markkinoille Z-sarjan kompaktin Puma BRz:n, joka on hiukan alle kuusimetrinen bow rider. Veneen henkilöluku on 7 ja moottorisuositus 80-115 hevosvoimaa. Tyylikkäästi muotoiltun uutuusveneen ydinominaisuus valmistajan mukaan on pienestä koosta huolimatta ison veneen ajomukavuus. Venepaketit asettuvat 80-115-hevosvoimaisilla Honda-moottoreilla 28.990-32.490 euroon.

Flipperin uutuus kaudelle 2021 on täysin uusi lippulaiva 900 DC. Yli 9-metrinen isokokoisen day cruiserin muodot ovat norjalaisen pääsuunnittelija Karl Marius Norschaun kynästä. Henkilömäärä on maksimissaan 11 ja makuupaikkoja 3+2. Moottorisuositus on 1 x 350 hv tai 2 x 300 hv. Näitä veneilyn nautintovälineitä myydään varmasti muutamia myös Suomeen, mutta päätähtäin on toki Suomen ulkopuolella.

Vuokraveneilyn uudet tuulet kaudelle 2021

Suosiotaan kesällä 2020 kasvattanut Skipperin Kaupunkiveneet ovat muuttaneet kuukausimaksulla toimivan veneilypalvelunsa nimeksi Fleet kaudelle 2021. Veneitä ja satamia on tullut lisää, joka parantaa entisestään vaivatonta veneilykokemusta hakevien palvelua. Veneinä toimivat edellisvuosien tapaan Yamarin Cross 54, Yamarin Cross 57 ja Yamarin Cross 62 -alumiiniveneet.

Veneiden tankkauspisteisiin erikoistunut Seapoint on tuonut kilpailevan konseptin markkinoille, joten vuokraveneille on selvästi kysyntää. Ilman applikaatiota toimivan Seapointin konsepti on pelkistetympi suppeampi kuin Skipperin, mutta tarjoaa helppohoitoisilla norjalaisilla Pioner 16 Explorer -veneillä mahdollisuuden veneilyyn kausimaksulla kuudesta kausivenesatamasta: Helsingin Liuskaluodolta, Espoon Suvisaaristosta, Taalintehtaalta, Savonlinnasta ja Mathildedalista.

  • Veneilykausi 2021 - mitä uutta tarjolla?
  • Veneilykausi 2021 - mitä uutta tarjolla?
 

Yamaha Centerien palvelutuoteuutuus kaudelle 2021 on venevuokraus 24-60 kuukauden yksityisleasingillä. Venevaihtoehtona ovat muun muassa Busterin, Yamarinin, Yamarin Crossin, Finnmasterin ja Huskyn mallit sekä Yamahan vesijetit.

Nettivene toivottaa kaikille veneilijöille aurinkoisia ja suotuisia veneilykelejä kaudelle 2021!

Antti Liinpää

Antti - Liinpää
Antti Liinpää on auto- ja venetoimittaja ja sisällöntuottaja, jonka monet suomalaiset muistavat Nelosen Start! ja Kutosen Kaara -autoiluohjelmista, joiden juontajana, toimittajana ja tuottajana Antti toimi yli 10 vuotta. Autointoilija, jolle autoilla ja muilla liikkuvilla vehkeillä ajaminen on sitä ihan parasta herkkua. Lapsesta asti merellä liikkunut Antti koeajaa veneitä Nettiveneen Taukopaikalle ja tuottaa laajasti erilaisia sisältöjä Alma Ajon kanaviin.
Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettivene.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Lisää juttuja

Kaikki jutut »
Tehoa ja kotimaista kestävyyttä - Alutroll-Tohatsu-venepaketeista löytyy jokaiselle sopiva
MAINOS

Tehoa ja kotimaista kestävyyttä - Alutroll-Tohatsu-venepaketeista löytyy jokaiselle sopiva

Veneen rahoitus ilman vakuuksia –kilpailuta ja vertaile vaihtoehdot
MAINOS

Veneen rahoitus ilman vakuuksia –kilpailuta ja vertaile vaihtoehdot

Uusi Yamarin 50 BR tarjoaa kokoaan suuremman ajoelämyksen
MAINOS

Uusi Yamarin 50 BR tarjoaa kokoaan suuremman ajoelämyksen

Kestävä, käytännöllinen, konstailematon - TG-veneiden suosion salaisuus on perusasioissa
MAINOS

Kestävä, käytännöllinen, konstailematon - TG-veneiden suosion salaisuus on perusasioissa

Tienaa tänä kesänä vuokraamalla venettäsi

Tienaa tänä kesänä vuokraamalla venettäsi