Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Luettu 9 256   0

Dehler 38 on odotettu uutuus

Dehler 38 on odotettu uutuus
  • Dehler
  • Dehler
  • Dehler
  • Dehler
  • Dehler
  • Dehler
  • Dehler

Dehler 38 on ollut suuren huomion kohteena julkaisustaan alkaen keväällä.

Vene valittiin omassa kokoluokassaan vuoden veneeksi, ja purjehdustesteissä 38 on pärjännyt erittäin hyvin.

Dehler on osa Hanse Groupia, ja erottuu venejätin kahdesta muusta purjevenemerkistä Moodystä ja Hansesta selvästi urheilullisempana. Dehlerin veneet ovat suorituskykyisiä, mutta ainakin 38:n tapauksessa myös varsin tyylikkäitä ja asuttavia.

Kansi Dehler 38:ssa on virtaviivainen, köydet on johdettu sitloodaan katon sisällä ja tuulisuoja on huomattavan pitkä. Vantit kiinnittyvät jalkalistan kohdalle, mutta alavanttien tiukka kulma haitaa silti hiukan kulkua keulaan. Katolla on hyvät kahvat, ja keulakaide on avoinainen. Rullapurje sijoittuu kaiteen etupuolelle ja keulassa on iso luukku ankkurikettingille ja fendareille.

Sitlooda on selkä ja miellyttävä. Kippari saa hyvän istuinpaikan joko nostettavan uimatason päältä tai reunalta, lattiassa on tukeva ja riittävän suuri koroke jalkatueksi. Levanki on ruorien edessä lattiassa, ja sen säädöt ovat kipparin ulottuvissa. Sitloodan halkaisee tukevan oloinen pöytä, jonka päässä on runsaasti tilaa mittareille.

Kipparin jalkojen alla on molemmin puolin säilytystilaa, styyran puolella luukku johtaa peräkajuutan kanssa samaan tilaan, mutta luukku on vesieristetty. UImataso on leveä, mutta koostaan huolimatta se on helppo laskea ja nostaa.

Uudenlaiset hyllyratkaisut

Dehler 38 on odotettu uutuus

Sisätiloissa jatkuu pelkistetty, mutta tyylikäs design. Sohvan penkkien päänojien takana on tilavat hyllyt, joiden ovet nousevat ylöspäin. Ratkaisu on varmasti toimiva erityisesti silloin, kun hyllyt ovat täynnä tavaraa. Myös navigointilaitteet ja virtakytkimet on piilotettu hyllyyn.

Keulakajuutta on mukavan tilava, runkoikkunat tuovat kauniisti valoa tilaan. Helsingin uivassa esillä olleessa mallissa on kaksi peräkajuuttaa. Kyökki on kajuutan portaiden luona styyran puolella, ja se on tämän kokoiseen veneeseen varsin tyypillinen.

Degler 38 varmasti kiinnostaa sellaisia purjehtijoita, jotka haluavat veneeltään tehoja ja osallistuvat ehkä kilpailuihinkin, mutta arvostavat kuitenkin hyvää asuttavuutta ja mukavuutta.

Tapani Mylly

Dehler 38 tekniset tiedot:

Pituus:11,3 m
Leveys:3,75 m
Paino :7200 kg
Syväys:2,0 m (myös 1,6m ja 2,2, m)
Hinta :Alkaen noin 160 000 euroa
Tapani - Mylly
Tapani Mylly on intohimoinen veneilijä, joka haaveilee maailmanympäripurjehduksesta, mutta käytännössä kyyditsee lapsiaan Nauvon hiekkarannalle.

Myytävät Dehler -veneet

test
Dehler 32'10
84 500 €
test
Dehler 38'19
237 500 €
test
Dehler 34JV'03
65 000 €
Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettivene.com
mobiililaitteissa

Lisää Dehler koeajoja

Kaikki koeajot »
Dehler 41 pysyy käsissä

Dehler 41 pysyy käsissä

Terhi 480 Sport - vankka pikkusportti

Terhi 480 Sport - vankka pikkusportti

Faster 570 SC - kovan kelin alumiinivene tuplapulpetilla

Faster 570 SC - kovan kelin alumiinivene tuplapulpetilla

Yamarin 63 DC - uutuus haluttuun luokkaan

Yamarin 63 DC - uutuus haluttuun luokkaan

Yamarin Cross 57BR - kahden veneen risteytys

Yamarin Cross 57BR - kahden veneen risteytys