Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Forgot Password

Please enter email id to reset password
Koeajot
03.11.2014

Finnmaster Pilot 8 on suojaisa monikäyttövene

Finnmaster iskee tämän vuoden uutuusmallillaan Pilot 8:lla kilpailtuihin ohjaushyttivenemarkkinoihin.

Kalastus- tai yhteysvenettä kaipaavalle Pilot 8 on varteenotettava vaihtoehto, mutta sen kokoiselleen veneelle erittäin tilavat nukkumatilat houkuttelevat varmasti myös retkiveneilijöitä ainakin koeajolle.

Merellä Pilot 8 on turvallisen tuntuinen. Peräkansi on hyvin suojassa ja laidat korkeat. Koeajossa olleessa veneessä oli vielä lisävarusteena ostettava kiinteä kuomu antamassa lisäsuojaa. Pilot 8:n ohjaus on responsiivinen ja tarkka, kuten valmistajan veneissä on totuttu. Pilot 8:ssa kipparin paikalta on melko hyvä näkyvyys ulos, mutta matalat ikkunat ja ennen kaikkea korkeahko keula rajoittavat näkyvyyttä, jos kippari on lyhyt.

Kansirakennelma on epäsymmetrinen, veneen styyrpuurin puolella on hyvän kokoinen kulkuväylä keulaan, kun taas paapuurin puolella tilaa on vähän. Kipparin paikan vieressä on iso ovi, josta pääsee kulkuväylälle. Epäsymmetrisyys jatkuu peräkannella, jossa sohvat on aseteltu paapuurin reunaan.

Finnmasterin Pilo 8 on pätevän oloinen vene, joka antaa kuitenkin erityisesti sisätilojen osalta hiukan hailukan vaikutelman. Vaikka työn laatu on ilmeisen hyvää, eikä varsinaisia puutteita ole, ei vene myöskään herätä kunnollista vau!-tunnetta.

Tapani Mylly

 

Finnmaster Pilot 8

Pituus: 8,40 m
Leveys: 3,00 m
Paino: 3000 kg
Moottori: 2x150hv tai 200-300hv
Makuupaikat: 4+2
Hinta: Alkaen noin 105 000 euroa
Tapani - Mylly
Tapani Mylly on intohimoinen veneilijä, joka haaveilee maailmanympäripurjehduksesta, mutta käytännössä kyyditsee lapsiaan Nauvon hiekkarannalle.

For sale Finnmaster boats

View all »

Also read:

More related articles

See all

MOST POPULAR

Give feedback Close
We are collecting feedback on the site. Tell us what you think:
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.