Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Suosikkiluokan uudet tulokkaat

Suosikkiluokan uudet tulokkaat
  • Buster
  • Buster

Alumiinirunko, runsaat viisi metriä pituutta, kohtuullinen moottoriteho ja riittävä suorituskyky. Tämä muodostaa rekisteritilastoissa Suomen suosituimman moottoriveneluokan, jota Buster L on selvästi johtanut. Otimme vertailuun L-mallin uusimman version Lx sekä kolme kovaa haastajaa. Moottoritehoksi valikoitui 60 hv. Kaikki testimallit ovat erillisellä takapenkillä ja kaksoispulpetilla varustettuja avoveneitä, jotka tarvittaessa voidaan kattaa kuomulla.

Silver Wolf ei ehtinyt tähän vertailuun mukaan. Se olisi epäilemättä antanut kovan vastineen kaikille tämän vertailun veneille.

Buster Lx
Buster edustaa karuhkoa yleislinjaa, joskin lisävarusteiset takapenkin istuinpehmusteet lisäävät sen mukavuutta. Takapenkin kaiteeseen kiinnitetty pehmuste selkänojana on heikko lenkki. Etuistuimet ovat Busterissa vakiona pehmustetut ja pulpettien väliin on lisävarusteena saatavissa heppoisen tuntuinen oviratkaisu. Ajettavuudeltaan ja aallokko-ominaisuuksiltaan se on tasavahva keskitien kulkija.

Drive Open 50
Drive on tyylitelty urheilulliseksi ja kutsuvaksi. Kokonaisuus on huoliteltu, jopa tyylikäs, kunhan hankkii lisävarusteista istuimien pehmustesarjan ja maton. Massiivinen kansiosa ja suuret pulpetit verottavat rankasti Driven tiloja. Keulaan vie pulpettien välistä pitkä ja kapea käytävä, johon ei lisävarusteenakaan saa ovea. Driven tapa tarjota ajamisen iloa ei tehnyt testiryhmään vaikutusta.

Faster 515 SC
Faster on tavallaan joukon karuin, mutta tilaa on muuten hyvin eikä sitä ole tuhlattu muotoilullisiin turhakkeisiin. Sen etuistuimet ovat vakiona muoviset kuppituolit ja takapenkki on arkkumallinen laatikko, joka on pehmeää muovia. Pulpettien välin voi sulkea välipeitteellä. Faster teki parhaimman kokonaisvaikutelman kelissä.

Yamarin Cross 53 Bpw Rider
Cross antaa miellyttävimmän kokonaisvaikutelman hiirenharmaasta värimaailmastaan huolimatta. Sen matkustamo on suojainen. Mitoitukset ja istuimien toteutus on onnistuttu tekemään yksinkertaisen toimivaksi. Pulpettien tuulilasit ja oviratkaisu ovat myös joukon vakuuttavimmat. Cross hipoo ajettavuudeltaan kiitettävää.

Tiivistelmä Kippari-lehden artikkelista 2/2012

Osta ja lue koko juttu bowrider-vertailusta suosikkiluokan-uudet-tulokkaat

Myytävät Buster -veneet

test
Buster Xxl fish'20
45 000 €
test
Buster S1'21
13 000 €
test
Buster X tarjous paketti viikon ajan'22
38 500 €
test
Buster L1 Minn Kota keulakoneella'21
20 900 €
test
Buster XS'22
9 800 €
test
Buster Buster XL Vmax'21
43 900 €
test
Buster L2'20
24 000 €
test
Buster Scc'21
13 500 €
Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettivene.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Lisää Buster koeajoja

Kaikki koeajot »
Buster Magnum - sporttinen alumiinivene

Buster Magnum - sporttinen alumiinivene

Buster XS - vakaa ja turvallinen kahvaohjattava mökkivene

Buster XS - vakaa ja turvallinen kahvaohjattava mökkivene

Buster XXL - sporttinen uutuus Suomen suosituimmalta

Buster XXL - sporttinen uutuus Suomen suosituimmalta

Buster XL - helppo, vakaa ja turvallinen

Buster XL - helppo, vakaa ja turvallinen

Buster Magnum – Muhkeasti asialinjalla

Buster Magnum – Muhkeasti asialinjalla