Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.

Vaihda salasanasi

Jos haluat vaihtaa käyttäjätilisi salasanan, anna sähköpostiosoitteesi
Koeajot
30.09.2014

Uusi Buster Magnum M5 on vesiteiden Ferrari

Seitsenmetrisen alumiinimenijän perässä pörisee 350 hevosvoiman moottori, joka kiidättää veneen 55 solmun nopeuteen. Buster on suunnitellut veneen pohjan rakenteen kokonaan uusiksi, ja painopistettä on siirretty perään päin. M5:sta on helppo ohjata ja se tottelee sekä ratin liikkeitä että kaasukättä nopeasti ja tarkasti. Tuulilasi suojaa kuskia ja pelkääjän paikan matkustajaa hyvin. Vene on selkeästi suunnattu niille, jotka eivät halua tulla ohitetuiksi vesillä.

Tästä syystä M5 on myös vene, johon ei voi suhtautua huolettomasti. Taitamaton tai huolimaton kuski saa nopeasti pahaa jälkeä aikaiseksi tämän tyyppisellä veneellä. M5:n ratissa iskee vauhtisokeus todella nopeasti, sillä vauhdin tuntua alkaa tulla toden teolla vasta 40 solmun nopeuden jälkeen. Jos joskus kannattaa veneen ajokorttia, niin sitten M5:n kaltaisten veneiden tapauksessa.

Buster on kuitenkin aina myös Buster. Uudesta värityksestä ja jousitetuista penkeistä huolimatta M5:n tunnistaa tutuksi veneeksi ulkomuotonsa perusteella helposti. Niinpä uutta Magnumia voi varmasti käyttää monenlaisessa puuhassa – parhaimmillaan se on kuitenkin taitavan ajajan käsissä kovassa vauhdissa.

Tapani Mylly

 

Buster Magnum M5 tekniset tiedot:

Pituus: 7,14 metriä
Leveys: 2,42 metriä
Paino: 1080 kg
Moottori : 250-350 hv
Henkilöluku: Kahdeksan
Huippunopeus: Noin 55 solmua
Hinta: 54 900 euroa
Tapani - Mylly
Tapani Mylly on intohimoinen veneilijä, joka haaveilee maailmanympäripurjehduksesta, mutta käytännössä kyyditsee lapsiaan Nauvon hiekkarannalle.

Myytävät Buster -veneet

Katso kaikki »

LUE MYÖS:

Samankaltaisia artikkeleita

Katso kaikki
Anna palautetta Close
Keräämme palautetta uuden sivuston käyttäjäkokemuksesta. Vaikuta ja kerro mielipiteesi:
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.